Dan Bittman nu e om bun… (31.03)

9
54057

Dan Bittman nu e om bun... (31.03)Încă nu s-a încheiat ultima seară a festivalului național de folk „Om Bun”, dar nu pot să nu punctez un aspect deranjant. Scriu acum, la cald, pentru că m-a deranjat atacul necolegial al lui Dan Bittman la adresa colegului lui de breaslă, Vasile Șeicaru.

E adevărat, Vasile Șeicaru ar fi trebuit să urce, în această seară, pe scena festivalului „Om Bun”. Nu a putut veni. De ce? Poate că se teme, poate că nu vrea să își riște sănătatea, poate că a încercat să se vaccineze și nu a reușit. Oricare ar fi motivul, are tot dreptul să își protejeze sănătatea și să îi protejeze pe cei din jurul lui. Nu văd ce era de ironizat în asta…

Să-l aud pe Bittman spunând amuzat pe scena festivalului că Vasile Șeicaru nu a venit pentru că îi e frică de Covid și apoi să se laude că el e curajos și a venit pe cal alb să salveze situația, e prea mult. Vai, tu, curajosule, salvatorule! Ce ne-am face fără tine?!

Mă întreb de ce crede că era atât de important să știe publicul asta?! E lipsă de respect față de un coleg de breaslă, care nu este de față și nu poate răspunde. Oare Vasile Șeicaru i-a dat acordul să spună lumii motivul pentru care nu a putut veni? Sau lui Bittman îi place să se audă vorbind?

Deși nu mai era nevoie, Dan Bittman a dovedit încă o dată că nu are caracter. Fanii lui Vasile Șeicaru meritau să afle în primul rând de la artist sau de la organizator, nu din glumele de doi lei ale lui Bittman.

9 COMENTARII

 1. E bine ca v-a deranjat macar Dan Bittman.
  Nu pareati deranjat de Doru Stanculescu. Daca ati fost si de el, aveti tot respectul meu. Daca nu, mai putin respect 🙂

  • Vă faceți că nu înțelegeți ce am scris? Mă refeream strict la atitudinea lui Bittman față de un coleg de-al lui de breaslă. Nu mi-am propus acum o cronică de festival. De altfel, noi vom comenta festivalul pe vlog. Dacă v-a deranjat (alt)ceva, de ce nu ați spus-o? V-a oprit cineva sau care e problema? Eu m-am referit strict la un moment din festival. Nu căutam respectul nimănui. Mi-am exprimat o opinie și atât.

   • Am spus-o si pe live. Daca dvs. va refereati strict la atitduinea fata de un coleg ci nu la atitudinea lui Bittman in general, de ce v-ati mai obosit sa scrieti articolul? Atitudinea lui Doru Stanculescu fata de noi cei care purtam masca (si el se lafaie fara) e ok, nu? Daca eram colegi, n-ar mai fi fost.

    „Mi-am expirmat o opinie si atat” – nu e ok.
    Asta ne-a spus si dl.Partos, ca fiecare are opinia lui si pentru asta e muzica – sa ti-o exprimi. Trebuie sa intelegeti ca sunteti intr-o pozitie publica. Pana sa-l aud luni pe dl. Stanculescu mi se parea tare de tot Dupa acel moment imi doresc sa nu-l mai vad 🙂 Opinia publica are o greutate. Eu daca spun ceva, se ataca 1-2 si gata. Dvs. daca spuneti ceva ajunge la mult mai multi oameni si va pastrati simpatizantii. In acelasi timp, ii si puteti pierde.

    • Reiau că văd că nu înțelegeți… M-am referit strict la acest moment. La atitudinea lui Bittman din această seară. E atât de greu de înțeles? Îmi spuneți ce e ok să scriu, la ce trebuie să mă refer? Mai aveți și alte indicații? „Trebuie să înțelegeți” că scriu impresiile mele, nu pe ale altcuiva. V-ați exprimat pe live? Foarte bine ați făcut! Așa și trebuia să faceți. Andrei i-a încurajat mereu pe oamenii care participă la concerte să scrie impresii și le publicăm. În loc să îmi spuneți mie despre ce ar trebui să scriu, mai bine vă exprimați opinia și era publicată aici. Dar e mai simplu să dai indicații.
     Mai spun o dată, poate se înțelege: NU mi-am propus să vorbesc despre atitudinea lui Bittman în general, NU e o cronică de festival, NU mi-am propus să mă refer și la alte momente din festival. Vom discuta pe larg despre acest eveniment la Foc de PAE.
     Asta cu „simpatizanții” care vin sau pleacă, nu e o preocupare… Ne mândrim cu un public inteligent și constant.

 2. Acestui cîntăreț ar trebui să i se dea voie să vada bolnavii de la terapie;
  Poate asa va intelege cit de mic e fata de acest…virus.E invitat la televiziuni unde se vaită ca moare de foame artistul, face diverse grimase, își curata dintii cu limba, după care spune o maximă.O iubește pe Sosoaca si la final pleaca fericit.Esti mare,mare de tot

 3. Pentru cel frustrat de dl. Stănculescu: Doru Stănculescu e om ca și tine și ca și mine…are și el dreptul la părerea lui. A, că nu ești tu de acord … Foarte bine. Ai dreptul la o parere…dar de la o părere până la a face reclama negativă mai manaci un corn, iar respectul față de alegerea și părerea cuiva spune multe despre caracterul unui om. in alta ordine de idei, daca te vaccinezi și te protejezi nu are trebui să îți pese atât de mult de cei care nu o fac.
  Cat despre Bittman… Da, genul acesta de glume nu-și aveau locul. In schimb Baniciu când face mișto de cineva, macar sunt din aceeași breasla, oricum fanii știu că toți „put de talent”.

 4. Mai danut băiete! Ai început bine și o termini prost! Nu era mai bine sa îți vezi de cântări? De făcut filozofie, analize politice sau medicale sa le facă cei care se pricep! Ca tu….

 5. Este incredibilă degradarea morală a acestui Bittman. Cel puțin de la revelion încoace călcă din rahat în rahat. Să nu-l mai băgăm în seamă. Că se bagă el însuși destul. Păcat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here