Despre instituții inutile: astăzi, CNA

2
199

Despre instituții inutile: astăzi, CNAPolitica lui „eu, eu, eu”, cam așa aș rezuma comentariile de astăzi făcute de domnul Radu Herjeu pe pagina de Facebook a lui Andrei Partoș. Ce s-a întâmplat? Andrei a preluat postarea domnului în cauză. În esență, îi dădea dreptate, dar Andrei și-a permis să aibă și o opinie. Atât i-a trebuit! A venit dl Herjeu să ne explice ce activitate performantă a avut el la CNA. Hai, pe bune?!

Pentru cei care gândesc la fel ca domnul Herjeu, vreau să explic de ce consider că C.N.A. este o instituție inutilă.

La CNA nu ești pe persoană fizică. Cum poți vorbi de „activitate performantă” a unui singur membru? Ha-ha-ha!!! Acolo e o echipă. CNA-ul a dat sancțiuni (atunci când a dat) la o distanță de 6 luni! Aproape că uitasem pentru ce era amenda. În multe alte cazuri nu a făcut NIMIC! Și acum aflăm că un  membru a fost „performant”. Dar ce a făcut pe cont propriu?

E bine să înțelegem că, în momentul în care facem parte dintr-o echipă, rezultatul contează. Chiar dacă ție ți se pare că ai fost activ și vizibil, dacă echipa e de kko, îți asumi. Această instituție este un eșec din punct de vedere profesional. Zero barat. La finalul zilei, contează doar faptul că ești parte din echipa NEPERFORMANTĂ. Atât.

Bănuiesc că Parlamentul nu îi premiază individual pe membri performanți din CNA, nu? Sau se dau prime de activitate? Că nu mai înțeleg nimic.

CNA-ul este o rușine de mulți ani. Este o instituție care toacă bani publici degeaba. L-aș fi apreciat pe domnul Herjeu dacă și-ar fi dat demisia rapid de acolo în momentul în care a văzut că treaba scârțâie. Dar nu, el a vrut să facă performanță pe cont propriu (?!?!).

Acum, strict despre măgăriile scrise de acest domn pe pagina lui Andrei Partoș. Se referă la „idolii” lui Andrei. Asta mă face să mă întreb cum s-o face monitorizarea la CNA? După atâta timp petrecut în această instituție, nu a învățat cum se monitorizează corect? Dacă ar fi avut curiozitatea (nu mai zic de bun simț) să se uite pe pagina lui Andrei (chiar și din când în când), nu s-ar fi hazardat să vorbească despre „idolii” lui Andrei Partoș. Care idoli, stimate domn Herjeu?! Noi criticăm des activitatea și deciziile guvernului, am criticat afirmațiile Președintelui. Putem vorbi de idoli în politică? Avem vreun model în acest domeniu?? Ați văzut dvs pe pagina lui Andrei Partoș vreo opinie/atitudine fanatizată, ca să puteți trage concluzia că are vreun idol? Cum vă permiteți astfel de afirmații?

Serios, ați amendat din greu televiziunile „pentru manipulările legate de pandemie”?! Ați muncit mult sărăcuții în ultimul an? Mai că-mi vine să vă plâng de milă. Dar… Lasă, că a și dormit această instituție! S-a și odihnit mult timp. Avem exemple cu duiumul! Cu mult înainte de pandemie!

M-aș bucura să nu mai luăm totul atât de personal. Ai făcut parte din echipa pierzătoare? Acceptă, fii om asumat (am văzut că se poartă) și lasă-ne cu detalii despre activitatea performantă obținută pe persoană fizică.

2 COMENTARII

  1. Încercați să faceți o sesizare pe formularul lor. La mine nu era bun numărul de telefon. l-am verifcat de 10 ori, cifră cu cifră. Nu am putut să las sesizarea pentru că numărul meu de telefon dădea eroare. Foarte bună atitudinea voastră, felicitări!

  2. Corect Andrei, Herjeu, numit de PSD în CNA, le-a făcut de acolo treaba murdară impotriva televiziunilor potrivnice Guvernelor lui Dragnea. Că era B1, Digi, Realitatea, etc Niciodată Ant3,
    Nu spun că în alte privințe nu ar fii avut dreptate, dar tot are miros de coada de topor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here