David Pistrui, Silviu Munteanu și Gabi Andrieș la Psihologul muzical (ediția 740 – 3.12.2016)

0
209

Terminal White Silviu Munteanu si Gabi Pipai Andries la Radio Romania 2016
David Pistrui (Terminal White), Silviu Munteanu si Gabi Pipai Andries la Radio Romania

O colaborare care a început în 1992 cu David Pistrui (solist, compozitor, producător și profesor american) continuă și azi. Atunci s-a născut emisiunea „Chicago- București Tur Retur Rock’N’Roll” difuzată la R.R.A. în nopțile de vineri și CD-ul „East Meats West” (primul material digital cu trupe românești și americane, produs de White Records) distribuit în S.U.A. Vizita precedentă a fost în iunie 2015. Terminal White este un grup româno-american care concertează periodic în România, dar și peste Ocean. David a venit direct de la Aeroport, pentru a onora întâlnirea cu ascultătorii R.R.A. A fost însoțit de Silviu Munteanu, jurnalist, dar și regizor de filme documentare și Gabriel Pipai Andrieș (inginer de sunet, implicat în fenomen de mulți ani, Division Of Joy este trupa care-l reprezintă și care urma să concerteze în turneul Terminal White). S-a discutat mult despre punk, post punk, rock-ul american și influențele britanice. Lista lui David a cuprins piese cu Placebo, Phoenix, Iggy Pop, Taxi, B 52’s, Vali Sterian ș.a.m.d. Firește că au fost multe piese Terminal White, iar 10 ascultători vor intra în posesia CD-ului cadou „Blind Pig”. Din păcate turneul, anunțat în emisiune, nu va mai avea loc din cauza unui accident care l-a determinat pe David Pistrui să plece în SUA pentru tratament.Turneul va fi reprogramat cu siguranță în 2017.
 
Am avut și un interviu telefonic cu actorul Flaviu Crișan, prezentatorul Galei Om Bun din 12 decembrie (Sala Palatului).
 
Am avut un Top 7 Nonconformist dedicat zilei de 3 decembrie, care a inclus piese ca 1. Sweet Child O’ Mine- Guns’N’Roses, 2. Son Of My Father- Chicory Tip, 3.If We Can Make It Through December- Merle Haggard ș.a.
 
Agenda pop-rock este bogată. De la Ozzy Osbourne la piese cu Boney M, Ralph McTell, Mickey Thomas, Pokolgep, Eda, Fugazi, Oana Sârbu, Garth Brooks au fost de toate.
 
 
Audio:

Selecția mesajelor (au fost aproape 400!)
David Pisttrui Terminal White si Silviu Munteanu la Radio RomaniaVicky E prima ediţie din Decembrie. Eu de astăzi încep să-mi fac pantofii. Să îi lustruiesc, să îi curăţ. Am de gând să pregătesc toate perechile de pantofi din dotare. La nevoie, pot împrumuta şi de la un verişor. 🙂 Să vină Moşul!!
Cristina, metalfan LMa Ozzy! LMA Andrei Jr!
Cristi, Olanda Salutări de pe drumurile Europei!
George, Los Angeles Welcome back, David! We missed you! 🙂
Adryan, Sydney Hello David Pistrui!
Popescu Elena ne bucuram de inca o noapte minunata!
Dan, fan The Cure Super tari invitaţii! Îmi place Joy Division, New Order, The Cure, James. Super trupe!!
Patricia, Sao Paolo Wow! I like the song by Terminal White! Very good music! I liked the lyrics too!
Teddi, Londra How was Johnny Marr’s concert? Did he played Smiths songs as well or just from his solo career? By the way, do you like to read Autobiographies? Have you read Johnny’s?
Andrew Meszaros Tineti-o tot asa,nu conteaza cei carora nu le place,nu au decit sa asculte altceva e dreptul lor.
Anghel Oltitia · Succes emisiunii si invitaților.
Marius Maryo · buna noapte. salutari din italia brescia. salutari invitatilor.
Viorica Tantagoi Bine aţi venit în studioul” Pshilogului muzical”! Emisiune plăcută! (Emisiunea cu nr.740 (nr. par)). Petrecere frumoasă!
Rareş Iozon Va ascult cu multă plăcere la volan pe drumurile patriei…. bravo băieți!!!
Cristi Mulţumesc pentru Placebo! Am fost la Londra să îi văd!
Tania, Ucraina Why do Americans like so much Taylor Swift? Do you understand why?
Vicky This is my night! I am in punk’s heaven! 🙂
Marius, metalfan Eu sunt şocat de ceea ce am citit pe site-ul dvs apropo de sondajul cu textierii… Nu pot să-mi imaginez cum îşi permit unii astfel de limbaj! 🙁
Monica Vă mulţumesc din suflet pentru Billy Idol!
Larry Extraordinară piesă! Atât de actuală! Mulţumesc pentru Vali Sterian!
Corina Faptul că a fost preţ unic la concertul Boney M & BZN, nu mi-a plăcut deloc. Să dau două milioane pentru a sta în spatele sălii, nu mi se pare o afacere. Am văzut că tinde să devină o modă pentru că au mai fost şi alţi organizatori care au „adoptat” preţul unic…
Emma Să ştiţi că au fost şi oameni care nu prea s-au bucurat la recitalul Smokie. Noul lor solist m-a dezamăgit rău în acea seară! În schimb, Bonnie Tyler a fost la înălţime!
Dan, fan The Cure Dar să ştiţi că există şi fani adevăraţi în România… E drept că nu prea mai există fan-cluburi (adică nu s-au mai organizat fanii)… Dar eu am scris radiourilor să difuzeze trupa mea preferată.  În acelaşi timp, organizatorii români nu recunosc fan-cluburile româneşti… adică nu există bilete puse la vânzare înainte exclusiv pentru fani… Nici organizatorii nu fac nimic pentru a sprijini un fan club… Oricum, nu sunt de acord cu atitudinea celor care au scris atât de urât după topul cu textierii.
Teddi, Londra Diferenţa este că în anii 90 existau fan cluburi cu membri reali, pe când astăzi sunt doi fani cu multe IP-uri… :)))
Mircea Zahu Felicitări pentru emisiunea din noaptea aceasta!
Jeni Mulţumesc pentru Child In Time! Ce m-aş bucura dacă Coverdale ar mai putea cânta aşa cum a făcut-o pe această înregistrare!
Cătălina Mi-au plăcut invitaţii! Mi-a plăcut topul! Felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here