East Entertainment & the „Twisted” reality

0
17

rock the city aArticol de Iulia Radu
Citesc cu uimire un articol în Adevărul (publicat pe 26 iulie, seara) despre anularea celei de-a treia zi a festivalului Rock The City (cea în care ar fi trebuit să urce pe scenă trupa Twisted Sister).
 

Organizatorii festivalului Rock The City, care se va desfăşura în acest weekend în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, au declarat pentru agenţia de presă News.ro că cea de-a treia zi a festivalului – duminică – a fost anulată, întrucât „nu au primit OK-ul“, însă au refuzat să ofere mai multe detalii.

Așadar, singura explicație oferită publicului plătitor de bilete este un sec „nu am primit OK-ul”. Probabil, OK-ul a fost trimis cu Poșta Română și nu a mai ajuns. Altfel nu-mi explic. Bine, nu-mi explic eu mai multe lucruri. De exemplu, cum poți vinde bilete pentru ceva ce nu ai „OK-ul”?! CINE ar fi trebuit să dea „OK-ul”? Managementul trupei Twisted Sister? Și dacă cei de la D&D East Entertainment nu l-au primit, atunci de ce au anunțat cea de-a treia zi?! Sau poate „OK-ul” trebuia să vină de la Primărie… Păi, și dacă nu a venit, atunci cum de au scos bilete la vânzare pentru duminică, 31 iulie? Cum au putut să bată palma cu Twisted Sister când știau că nu au primit prețiosul „OK”? Și dacă tot au ajuns în această situație penibilă, de ce nu au anunțat anularea printr-un comunicat de presă? Dacă au putut să dea comunicat atunci când s-au bătut cu cărămida-n piept că aduc Twisted Sister, puteau să facă un efort și să anunțe că nu mai e cazul să ne bucurăm. De ce nu anunță cum își pot recupera oamenii banii pe biletele din a treia zi, sau dacă pot intra în baza acelor bilete la Muse sau la Iron Maiden? Cum se face că pe 28 iulie încă nu știm la ce oră se deschid porțile și când urcă pe scenă headlinerii? Desigur, sunt întrebări care, cel mai probabil, vor rămâne fără răspuns. Un lucru este cert: abia acum înțelegem pe deplin de ce organizatorii se numesc D&D EAST Entertainment. Pai, pentru că principiul „lasă mă, că merge și așa” este tipic pentru Estul Europei. Mă îndoiesc că în Vest, acolo unde și-a făcut școala dl Marcel Avram sunt acceptate astfel de acțiuni. Dar în România merge orice.
 
Mai citesc o frază amuzantă în Adevărul:

De asemenea, organizatorii au anunţat că formaţia daneză de heavy metal Volbeat, despre care au existat zvonuri că va urca pe scena românească, nu poate fi prezentă la Rock The City.

 
Dragi colegi, nu au existat zvonuri că va veni Volbeat! Organizatorii, D&D East Entertainment, au anunțat, pe 30 martie, prezența acestei trupe în cadrul festivalului. Ar fi trebuit să cânte pe 29 iulie. Dar, poate nu ați primit comunicatul, ceea ce nu m-ar mira.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here