DIMINEAŢA DEVREME

0
15

Am urmărit cu mare atenţie meciul dintre Simona Halep şi iberica Muguruza (o fată cu picioare foarte frumoase). Primul set a fost al Simonei. 6-2. Dar nu din jocul e,i ci din greşelile adversarei. Au urmat 6 duble greşeli, joc tern, fără strălucire, fără atac, greşeli la retur, servicii aiurea şi s-a făcut 6-2 pentru Muguruza şi 6-3 în setul trei. Blazare, lipsă de pregătire? La iberică a coborât antrenorul de 3 ori, la Simona niciodată. Să fi ajuns deja la maxim din cât poate da? Jocul ei n-a progresat niciun pic  în ultimele luni. Nu există mingi tăiate, nu există scurte…La ce bun aşa un staff numeros? A stat pe locul doi fără să joace…Preferam să nu văd acest meci transmis de DigiSport2…Cred că au fost 38-39 de greşeli neforţate de partea Simonei. Nu mă pricep la tenis, nu confund patriotismul cu sportul. Expun o stare generată de o partidă. Se spunea că are un psihic robust, dar azi nu s-a văzut nici aşa ceva.
 
 

Ion Cristoiu nu se leapădă de Turcescu

* Tot mai multă lume din presă comentează dur ieşirea la rampă a lui Turcescu. Am citit comentarii care nu dau crezare actelor prezentate. Foşti şefi din Servicii au îndoieli, oameni din presă se simt trădaţi sau lezaţi. Atacul dur al lui Banciu mi s-a părut lipsit de minim bun simţ, chiar dacă a cuprins şi multe adevăruri. Nu te retragi dintr-un loc de muncă fără să-i informezi pe şefi, pe cei care te plătesc. Nu faci asta la televizor, afirma R. Banciu, Apoi l-a tocat cu ură nedisimulată pe Turcescu. El e convins că RT a fost ofiţer, că a făcut acest gest de ieşire din joc pentru a se salva de mai rău…Că el, în locul lui RT, ar fi plecat în America de Sud, undeva unde nimeni nu-l găsea. Criza egomaniacală a lui Banciu s-a accentuat pe măsură ce se ambala în expunere. El nu e amic cu nimeni, el e unic. Nu-l întrebase nimeni, dar ne-a asigurat că el nu poate fi şantajat, speriat, că el e vertical (ar fi bine să fie aşa). A vorbit despre ofensiva Puterii împotriva Presei…Lui nu-i e frică şi nu ţine cu NIMENI în acest meci.
 
* Ion Cristoiu la Realitatea era net de partea lui Turcescu, iar pe ecran scria „Victimă sau cabotin?”. Dragoş Bogdan avea şi el îndoieli. Spovedania e neverosimilă…”Sfârşitul nu-i aici„, a spus Turcescu, parafrazând un text al lui Moţu Pittiş. Şi lui Guşă i s-a părut schimbat Turcescu. Cel de dumunică seara n-a fost el. Lui i-a displăcut total discursul denigrator, necolegial al lui Banciu. Se ştie că mai mulţi oameni au primit grade de la generalul Oprea, deşi n-au făcut armata. Apoi ministrul Dobriţoiu le-a revocat. Atunci care e treaba cu ofiţerul acoperit? Cristoiu a analizat pas cu pas datele şi a a tras concluzia că Turcescu mai are ceva de spus, că a făcut „mărturisirea” cu un scop.  S-a vorbit despre credibilitatea jurnaliştilor care va avea, sau nu, de suferit.
 
*Jurnaliştii n-ar trebui să servească niciun regim, a spus V. Ponta. Corect! Independenţa presei e o problemă.” Puroiul din presă iese la iveală”, a mai afirmat azi premierul. A făcut trimiteri şi la Adrian Sârbu, dar nu la Voiculescu. Apropo de V.Ponta, am auzit unele aluzii la Realitatea, la” relaţia” deosebită dintre Ponta şi Turcescu. Se lăsa să se înţeleagă că punctul de legătură dintre cei doi bărbaţi ar fi Daciana (?)…Probabil că-s oameni informaţi. Sau tabloidizarea e în toi?
 
*Opoziţia există? A depus o Moţiune de cenzură cu 171 de semnături iar la vot au fost 154. De ce nu pleacă ei acasă şi să rămânem cu un pratid unic, dar sigur? De ce să cheltuim atât pe un Parlament supradimensionat. Noi am vrut 300, ei sunt aproape 600, dar perfect inutili. Cum este şi Avocatul Poporului, marele om de dreapta, sindicalistul-procuror-primar-premier Ciorbea. La caricaturi stăm bine!
 
*Fostul director al SIE se înscrie azi la prezidenţiale! Meleşcanu e ofiţer acoperit sau descoperit? N-a lucrat în externe înainte de 1989? Nu era la Viena înainte de Loviluţie?  Chiar aşa: cum a adunat cele 250.000 de semnături dacă până acum trei zile era şef la SIE şi n-a anunţat că s-ar înscrie?  E independent şi  s-au ocupat de asta cei de la Partidul Dreptăţii Sociale ! Who??? Parcă era liberal la un moment dat! A bine să ştiţi cine e Mircea Dogaru şi câte voturi a avut partidul lui la Europarlamentare!  * Preşedintele trebuie să propună un nou şef la SIE! Ponta consideră că viitorul preşedinte va face asta, nu actualul! Că aşa vrea el!
 
*Şi uite aşa agenda publică e plină de James Bonzi şi alte specii, iar despre economie, despre prezidenţabili (cu proiectele lor reale pentru ţară) , despre manuale, despre medici nu se mai vorbeşte. A VENIT TOAMNA CU FUMIGENE!!!

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here