Explică cineva din TVR eșecul de la Eurovision 2018?

0
62

the humans romania eurovision 2018Articol de Iulia Radu
Tocmai au fost anunțate cele 10 țări calificate în finala Eurovision, iar numele României nu a ieșit din urnă. Încă încerc să diger rezultatul. Am avut o piesă bună, o solistă cu voce bună care are și avantajul de a arăta bine. Aveam toate atuurile necesare să facem o figură frumoasă. Este o artă să dai cu bâta în baltă în astfel de momente care-ți sunt favorabile și nimeni, dar absolut nimeni nu o stăpânește mai bine decât TVR-ul. Încerc să-mi amintesc dacă am mai avut vreodată o apariție atât de ștearsă. A cui o fi fost ideea să-i pună să facă partea de balet pe compozitorii piesei, Alexandru Matei și Alin Neagoe?! Erau stingheri, mișcările erau stângace, sacadate, executate fără pic de grație. Nu-i vina lor pentru că nu sunt dansatori. Dar cel care a luat această decizie nu a sesizat toate astea la repetiții?! Care era faza cu manechinele? De ce erau negre? De unde le-au luat, de la solduri?! Alții au avut roboței pe scenă, dar ai lor se mișcau, aveau și luminițe. Dacă tot erau manechine negre, de ce am cântat (din nou) în semi-întuneric?! În aceste condiții vitrege, Cristina Caramarcu (extrem de charismatică) a făcut tot ce a ținut de ea: a cântat bine, a fost naturală, a fost sigură pe ea. Din păcate, TVR-ul a pierdut bătălia pentru că nu a știut cum să o pună în evidență și să o sprijine pe Cristina. N-au fost în stare nici măcar să îi asigure o ținută care să îi evidențieze feminitatea. Cât a costat acest creepy-show?
Apropo, nu mai avem niciun prieten în Europa?!
N.B.: Din 2004, adică de 14 ani noi nu am ratat nicio finală
După ce trecem de primul val de scuze și declarații penibile, își va asuma cineva răspunderea pentru acest rezultat jenant? Și ca să fie clar, când spun scuze și declarații penibile mă refer la:
– „Asta e! Mergem mai departe!”
-„Viața merge înainte! Ținem capul sus și încercăm din nou la anul!”
-„N-a mers casca”
-„Am avut probleme cu un cablu”
-„Noi aveam alte intenții pentru show, dar nu ne-au dat voie portughezii”
-„Nu am avut buget pentru mai mult”
 

Articole pe aceeași temă:

Cum a promovat Roton Music România (licență Warner Music) piesa care ne-a reprezentat la Eurovision? http://andreipartos.ro/cum-a-promovat-roton-music-romania-licenta-warner-music-piesa-care-ne-a-reprezentat-la-eurovision/
Concluzii după preselecția Eurovision 2018: http://andreipartos.ro/concluzii-dupa-preselectia-eurovision-2018/

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here