Festivalul ”Flori de mai” 2016 are loc la Călărași (26-29 mai)

0
46

flori de mai 29 mai 2016Între 26-29 mai a.c, la Călărași va avea loc cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului concurs ”Flori de Mai 2016”. În recital, Voltaj, Grasu XXL  și Ami.Trofeul constă într-un automobil nou-nouț, cel mai important premiu pe plaja concursurilor de interpretare muzicală. 
Gabriel Cotabiță va fi presedintele juriului, iar alături de el se vor afla Marina Florea, George Călin (Deepcentral), Nicole Cherry, Andreea Antonescu și Radu Groza. În recital, pe lângă tinerii aflați în concurs, o lungă listă de artiști de primă linie: Raluk, Amna, Alexandra Ungureanu, trupa Zero, Deepcentral, Rucsy (Blaxy Girls) etc.
Festivalul concurs și recitalurile vor avea loc în sala Teatrului ”Barbu Știrbey” dar și pe platoul central din fața Consiliului Județean și a Centrului Cultural Județean Călărași. Biletele costă 5 lei.
Concursul s-a dovedit în ultimii ani principala rampă de lansare a soliștilor newcommeri, dovadă că aici au cunoscut consacrarea ori au ajuns în finala pricipalelor spectacole muzicale de televiziune mulți artiști.În ultimii ani, în urma unei mobilizări gigant, Festivalul ”Flori de Mai” a primit locul pe care îl merita în clasamentele de specialitate, acela de cel mai important concurs de interpretare muzicală pe plan național.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here