FINAL DE AUGUST

0
16

gunoi tvNAȚIONALA S-A REUNIT sub comanda lui Daum. Multe nume acolo. Maxim, care nu joacă la echipa lui, Bălgrădean, Achim și alți câțiva. Nu am aflat argumentele. A lipsit Stanciu învoit pentru a semna cu Anderlecht. Tătărușanu e accidentat. V. Grigoroiu e moderatorul agitat, logoreic, agresiv pe care nu l-aș dori în acest rol. Ca reporter se mai descurcă, dar așa e greu de digerat.
La Eurosport văd tenis de la USOpen, dar am prins și culegere de secvențe în care s-au văzut situații de prăjini care se rup în timpul săriturii…Nu văzusem niciodată și nu știam cum reacționează sportivul…Simona are două victorii!
La Digi24 a fost invitată Ana Maria Popescu(miercuri, 31.08). N-a menajat pe nimeni. Rușinea trăită de fete, din cauza echipamentelor, e greu de trecut cu vederea. Condițiile de cazare de la Rio au fost nasoale. Au cumpărat detergenți pentru a face curat în camere. Din păcate gazda, Adriana Nedelea, nu știa absolut nimic, întrebările erau false, dar AM s-a descurcat perfect. E casnică deocamdată, gătește, spală, dar nu calcă. A fost și un reportaj cu Școala de la Craiova unde a ajuns și Ana Maria după 3 ani de la debut la București . Avea 13 ani când a ajuns la Centrul Olimpic de acolo. Părinții plătesc echipamentul, care e scump. Abia la performanțe se implică Statul cu sprijin financiar.
La TVR2 am prins o emisiune bizară…se dansa…se vorbea plicticos…TelePlay Muzical…au bani pentru așa ceva?  Jojo, Claudiu…
Brokerul Cristian Sima a revenit în țară și e liber. Are 69 de plângeri penale. Asta spune Chireac. La A3 este întrebat Bogdan Chireac ce părere are, dar el s-a judecat cu Sima ani de zile. Chireac gelatină sugerează câl protejează Alina Bica, dar ea nu prea e în funcție de vreo doi ani, dar a zis el că dă bine. Sima a fost fotografiat prin oraș, la un cazino, pe stradă, de unde se înțelege că omul nu se ascunde.
P.R.U. un partid cu intenții dubioase, spun analiștii. Cică sunt întâlniri secrete cu Ponta, Oprea și alții din PSDcu Bogdan Diaconu, președintele grupării, dar venit din PSD. Ghiță, magnatul cinstit de la România TV s-a și mutat…
Președintele s-a gândit că totuși e bine să exprime păreri legate de victimele cutremurului din Italia. Adică s-a dus la Ambasadă și a prezentat condoleanțe. Cam târziu. A cerut guvernului nostru să facă tot posibilul, dar a refuzat să discute cu presa.
Teo a revenit mai subțire. Adică a mai slăbit. A invitat o mămică celebră și prolifică. Anca Serea a venit cu 5 copii ai ei în platoul Kanal D. Cel mic era la suzetă. Exchibiționism la suprem.
Adela Popescu a revenit la ProTV alături de Cove. Emisiunea a primit minute în plus. Tot mondenități subțiri, multe perfect neatractive cu persoane absolut neinteresante….
Hexi Pharma se reface ca subiect, dar din alt unghi. Acum urmează să aflăm că substanțele nu erau diluate, că erau bune de tot, că în spitale n-a murit nimeni din cauza infecțiilor ș.a.m.d. Dna Mungiu-Pippidi, invitată la B1TV, îl apără oarecum pe Tolontan. Ea fiind medic știe că toată povestea e dubioasă. Că procurorii au sărit calul, s-au pripit…Că niște adevăruri sunt clare…Fraudă a existat, niște falsificări tot s-au făcut, trafic de influență…SRI a declarat că știa ceva, dar ce? Președintele a declarat că a fost informat. Asupra cărui aspect?
* Scandal mare după declarațiile Ambasadorului SUA la Chișinău. Am văzut mai multe dezbateri pe subiect. Omul a spus că R. Moldova și România n-au treabă comună. Omul a demonstrat că nu cunoaște istoria țării în care se află. Dl. Pettit a lucrat cam mulți ani cu URSS și Rusia. Am aflat din CV-ul său.  La Realitatea TV vine o întrebare corectă: ”Căte limbi se vorbesc în California?” Au fost în studio oameni care știu politică externă, în frunte cu Cristian Diaconescu…
* Circulă, nepermis de intens, pe ecranele tv, secvența cu cei doi băieți care-l bat cu cruzime pe un al treilea, aflat pe jos.Una e să fie viral pe internet și alta e să difuzezi așa ceva la teve! Aflu acum că cel bătut ar fi vândut droguri prin școli. Așa spun unii pe pagina lui Mândruță. Nu există scuză pentru o astfel de violență. L-ai prins, îl dai pe mâna poliției. Nu există scuză pentru difuzarea unor astfel de imagini, dar CNA e încă în vacanța de vară-toamnă-iarnă! Gesturile celor doi arată clar tipologii psihopatoide, de criminalitate latentă. Pușcărie și tratament le trebuie! Faptul că cei trei erau prieteni, că s-au lăudat  pe FB, nu are importanță…Nici că motivul real ar fi fost o fată…
*Cojocaru a plecat pentru un an, Hamroun a plecat..Jakolis a venit, e așteptat și Moke.Radu Paraschivescu critică tot ce se petrece la Steaua, cu argumente destul de vagi. E fan Timișoara, dar mai nou, e molipsit de curentul antiSteaua cu orice preț. E clar că a schimba din mers o echipă întreagă e un risc imens, dar GB vrea doar bani și asta i-a ieșit. S-ar putea să plece și Popa. Trebuie să se decidă până la miezul nopții. Firește că Decebal Rădulescu laudă tot ce se petrece la Astra. E  scopul lui în viață. Un individ toxic în orice dezbatere. Vom vedea rezultatele. La DigiSport, V. Moraru pare mai puțin dubios decât R. Naum. Acum aștept meciul cu Iași, pentru a vedea cu joacă Steaua fără 11 titulari! Alte echipe s-ar descurca oare?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here