INTOLERANŢA GENEREAZĂ MONŞTRI!

0
55

rock out rock music aDin lipsă de argumente, din lipsă de idei, s-au pornit unii reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe să lanseze teme care stigmatizează oameni, doar pentru că ascultă un anumit gen de muzică, în speţă rock-ul. Din păcate au apărut la diferite televiziuni perosane declarate drept specialiste în numerologie, astrologie, orice, care au blamat la rândul lor muzica grupului Goodbye To Gravity, au blamat muzica ROCK în ansamblul ei. Efectul acestor acţiuni apare în viaţa unor puşti nevinovaţi care nu sunt fani manele, sau Inna, sau Smiley, care preferă Deep Purple, Dio, Iron Maiden, Alice Cooper sau Goodbye To Gravity. Nu am niciun dubiu că cei care-i atacă pe tineri invocă Biserica în discursul lor, dar tot atât de convins sunt că n-au citit Biblia, poate nici de Abecedar n-au trecut. Părinţi şi educatori, autorităţile trebuie să fie pe fază la astfel de excese. Extremismul, intoleranţa produc victime! Să nu spuneţi că n-aţi fost preveniţi. Am auzit şi am citit cazuri de persoane care atunci când văd ţinute de rockeri încearcă să provoace pentru a genera situaţii violente.
Le mulţumesc celor care mi-au scris şi m-au rugat să le semnalez cazurile E un vot important de încredere!
 
 
„Buna seara,  ma adresez dumnaevoastra cu un semnal de alarma ! Sunt agresati verbal la scoala de catre colegi si pe strada de oameni in toata firea copiii care iubesc rockul ! Sunt numiti satanisti, ca or sa arda in iad, ca mai bine erau si ei in club etc (am vazut aceste confesiuni in Grupul Rock/Metal). Parintii şi profesorii ar trebui puşi în gardă Va multumesc si respect!”
 
Alt mesaj:
Ma uit de 3 zile aici si sincer imi vine sa inchid facebook-ul… persoane care jignesc intruna pe cei ce au fost prezenti in club Coletiv…”satanisti”…”rockeri”…”au primit ce trebuia”…etc. Sunt multi, foarte multi, dintre acesti „rockeri” care va pun in cur la orice : bun simt… la scrierea corecta a limbii romane de care multi habar n-aveti… inteligenta….(uitati-va doar la cei care au decedat, cu ce se ocupau si dupa aceea comentati) si multe altele…
P.S. Mi-e scârbă de atâta răutate si sper sa ajunga unde credeti ca este de cuviinta acest mesaj.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here