Iron Maiden a lansat jocul video „Legacy Of The Beast”

0
10

iron maiden video game (600 x 337)La vară, Iron Maiden lansează jocul video Legacy Of The Beast. Pentru acest proiect, britanicii lucrează cu Roadhouse Interactive. Legacy Of The Beast va fi un RPG (role-playing game – joc video de rol – trad.) pentru iOS și Android.
Roadhouse Interactive (care are sediul la Vancouver) lucrează cu firma de management Phantom Music Management și are acces la baza de date și informații a trupei pentru a dezvolta acest joc video. „Acest joc video de rol va fi unul de acțiune bazat pe mitologia trupei Iron Maiden”.
James Hursthouse, directorul Roadhouse Interactive, a declarat: „Sunt un mare fan al trupei Iron Maiden și mereu am știut că muzica, versurile și personajele lor s-ar potrivi perfect pentru un joc video. Prin acest joc, sper ca cei mai tineri să descopere această trupă”.
Jucătorii vor intra în avea rolul mascotei trupei, Eddie, care avea mai multe forme și diverse abilități. Jucătorii vor explora diverse lumi, vor călători prin timp, se vor lupta cu diverse personaje desprinse din catalogul Maiden. Coloana sonoră va fi alcătuită din piesele Iron Maiden (vor fi și unele înregistrări live care nu au fost făcute publice până acum), adaptate pentru acest joc de Tony Newton, sub supravegherea basistului și fondatorului trupei, Steve Harris.
Steve Harris a declarat: „Mereu am considerat că muzica noastră și imaginea lui Eddie se potrivesc perfect cu ideea unui joc video. Am vrut să facem așa ceva încă din 1999, de la Ed Hunter. Mă bucur că ideea aceasta va prinde contur în 2016 și că va fi disponibilă și pe smartphone, iPhone și alte gadget-uri”.
 
sursa: Metal Hammer
 
 
 

iron maiden The Book Of Souls tour 30 iulieVă reamintim că Iron Maiden va susține un concert pe 30 iulie în Piața Constituției din București, în cadrul Festivalului Rock The City. Prin acest concert, trupa Iron Maiden promovează cel mai recent album, lansat în 2015, „The Book Of Souls”.

În cadrul Festivalului Rock The City va mai urca pe scenă: Muse (29 iulie).

Abonamentele costă: 270 lei, 367,20 lei și 464,40 lei.

Biletele de o zi costă:

Pentru 29 iulie – Muse:

194,40 RON,  

270,00 RON

356,40 RON;  

Pentru 30 iulie – Iron Maiden:

172,80 RON

226,80 RON

 291,60 RON

Organizator: D&D East Entertainment & Marcel Avram.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de aici: http://www.eventim.ro/ro/artist/rock-the-city-1468/profile.html

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here