Iulia Em şi Tituş Constantin la Psihologul muzical (ediţia 606 – 10.05.2014) – AUDIO

0
263

A fost o noapte dominată de creaţia românească. De data asta emisiunea a avut patru părţi .
În prima, am dialogat telefonic cu compozitorul Adrian Enescu care urma să lanseze pe 14 mai un material audio mult aşteptat, „Invisible Movies”. O primă selecţie cu secvenţe de pe coloane sonore create de Adrian Enescu. Ne-a oferit amănunte şi date despre un alt proiect, „Bach în showbiz” realizat împreună cu Zoli Toth.
A debutat în emisiune Iulia Em (fără anul naşterii, dar ştiu că e din judeţul Covasna) alături de Tituş Constantin, care a mai fost la noi. Iulia Em are două albume lansate simultan, „Se plâng de mine îngerii” şi „Eyes Closed” pe care merită să le deţineţi. Prezentare grafică de excepţie, material audio deosebit în care s-a pus mult suflet şi talent. Cei doi au venit cu echipament serios (chitare, percuţie, muzicuţă, etc)  şi ne-au oferit un autentic recital live. Tituş Constantin a acompaniat, dar a şi cântat pe cont propriu, am avut şi duete. Tituş pregăteşte un al doilea album solo. Lista preferinţelor a fost bogată, dar n-am apucat să difuzăm prea multe de acolo, pentru că au avut prioritate creaţiile proprii. Totuşi veţi putea asculta Bach, Erika Baddu, Fleetwood Mac, Mircea Baniciu, Prince sau Lionel Richie.
Despre Eurovision 2014 am avut scurte comentarii înainte de marea finală din partea ascultătorilor şi am propus câteva piese cu şanse  printre carecare s-au aflat cele din Austria, Olanda, Suedia, Armenia, Ungaria, Germania, Finlanda, România…Pot să mă mândresc cu faptul că ierarhia primelor cinci clasate a fost corect anticipată.
Top 5 Sentimental i-a aparţinut lui Daniel Iancu. Unii ascultători din SUA, Italia sau Canada l-au descoperit abia acum pe talentatul compozitor şi interpret. Piesele cele mai votate au fost 1. Patria, 2. Mii de smaralde, 3.Vine valul îmi ia calul…
 
Audio:

O selecţie a mesajelor primite:
Ştefan Croitoru Felicitări lui Adrian Enescu! L-am admirat întotdeauna şi mă bucur că va apărea acest album!
Arici Ţepos Acum am intrat pe FB şi pe site! Avem top cu piese Iron Maiden! Abia aştept vinerea viitoare! 🙂
Horaţiu Sunteţi ascultaţi şi la Arad! Psihologul muzical este emisiunea mea preferată!
Relu, Reşiţa Felicitări pentru emisiune. Sunteţi deosebiţi.
Catalin Nichitoi  Buna seara radio romania . Urez mult succes paulei seling si lui ovi . Sunt niste artisti adevarati . Paula Seling este o voce extraordinara poate cea mai buna voce din peisajul muzical autohton .
Elena Dar de ce nu vrei să îţi spui vârsta?
Costica Mireanu O salut pe Iulia . Care este sursa ei de inspiratie a melodiilor ei si care este cantareata ei preferata ?
Mihaela, jud Prahova Este ziua lui Donovan. Aş vrea să îi întreb pe invitaţi dacă le place de acest artist?
DarkAngel Iulia, tu eşti emo?
Cristina, metalfan O să râdeţi de mine, dar când tata mi-a spus, cu entuziasm în glas, că vine Peter Gabriel în România, eu am răspuns cu acelaşi entuziasm: „cât de tare!!! vreau să vin şi eu, ia-mi bilet”. Tata m-a întrebat de când îmi place de el… Şi eu zic : „de când era la Fleetwood Mac”! :)))))))))))))))))
Vali, Bucureşti Pe mine m-aţi făcut foarte fericit săptămâna trecută când aţi difuzat Kings Of Metal cu Manowar! M-am mai bucurat atât de mult doar atunci când i-am văzut pe scenă la Bucureşti!
Marius, metalfan Eu ştiu că gusturile nu se discută, dar să spui că Malmsteen e cel mai mare chitarist al tuturor timpurilor este exagerat. Cel mai recent album lansat de el a dezamăgit… Există cronici dar şi comentarii pe Internet. Michael Angelo a revoluţionat două chitări, el e cu o clasă peste toţi. 🙂 În plus, Batio nu e doar un chitarist rapid, este şi un compozitor foarte bun. Se simte că a studiat muzica. Malmsteen e bun, dar să păstrăm proporţiile…
Ioana Fata asta are un nume foarte ciudat! Iar piesa nu e cine ştie ce… Nu înţeleg de ce sunt toţi atât de impresionaţi de Marea Britanie. Vor fi iar printre ultimii!
Hristos a inviat! Va ascult mereu cu placere! Multumesc pentru muzica buna! Cu stima si respect, Viorel Zanet  din Falciu Vs.
Onu Pavelescu Buna seara, Andrei Partos! Hei, buna Iulia, salut Titus! N-am ascultat de la inceput dar va recunosc vocile. Hihi!
Daniel Făt Buna noaptea! Va ascult cu drag sofand de la Galati la Brasov. Ii imbratisez pe fainii invitati. Iulia e foarte curajoasa, asa ca poate fi luata la intrebari, ca are raspunsuri faine , chiar daca la inceput pare mai timida. Am ajuns deja la Ploiesti, drumul mi-e mai fain impreuna cu voi! Doamne-ajuta!
Nedelcu Lucian Mihai Mai, Andrei, dragule, azi n-am prins decat top sentimental, dar a fost f. instructiv! Habar n-aveam cu ce se ocupa baiatul asta, atat de talentat si, mai ales, atat de implicat… de fapt, de-aia este atat de implicat, pentruca practica patriotismul la locul de munca, nu il mesteca in gura pe holurile parlamentului….
 
sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here