Joel Hoekstra (Whitesnake) and Brandon Gibbs (Poison/Devil City Angels) la Timișoara (11.10.2023)

Articol de Lala Roxana

0
152
Joel Hoekstra (Whitesnake) and Brandon Gibbs (Poison/Devil City Angels) la Timișoara (11.10.2023)Mor daca nu va spun doua vorbe despre concertul din seara asta!
In urma cu vreo cateva saptamani, vad ca unul dintre cluburile foarte faine, dar si foarte mici, din Timisoara posteaza un eveniment: Joel Hoekstra (Whitesnake) and Brandon Gibbs (Poison/Devil City Angels) +guests. Acustic tot. Wow!
Cand m-am uitat mai bine pe eveniment am crezut ca nu vad bine: 2 recitaluri in deschidere, Marco Pastorino si The Spider Accomplice (in final au fost 3, pentru ca s-a adaugat si Dragos Moldovan cu trupa lui), plus cei doi headlineri, intr-un club in care incap maxim 50-60 de persoane. Really? Un Whitesnake si un Poison intr-o incapere cat o sufragerie?! Daca nu stiti cine sunt, cautati-i. Sunt dintre cei mari.
Socul si mai mare a fost cand am vazut pretul: 40 de lei, da patruzeci!, la presale si 50 de lei la intrare!
Vazand ca vand mai multe bilete, au mutat concertul intr-o locatie mai mare.
Ca sa nu o lungesc prea mult, am fost cam 200 de persoane la un super-concert. Nu o sa vorbesc deloc despre recitalurile din deschidere, care mi-au placut mai mult sau mai putin (stiu ca e nedrept, dar asta e).
Cand au intrat Joel Hoekstra si Brandon Gibbs pe scena nu am mai stiut ce mi se intampla. Am stat in transa tot concertul. Artistii astia m-au tinut agatata de ei. Ce au facut cu cele doua chitari si cu vocile (a cantat si Joel) … nu am superlative!
Am fost anul asta la concerte de toate felurile: Metallica si Guns pe stadion, o gramada de trupe si artisti de la noi, in locatii mici si mari, i-am vazut pe John McLaughlin, Steve Hackett, David Garett, nici nu mai stiu pe cati altii, ca sunt cate 10 evenimente in acelasi timp in capitala noastra culturala, dar asa ceva! Sa stai la 2 metri distanta de ei si sa simti magia prin toti porii! Fantastic!
Nu stiu cum si daca o sa scrie cineva despre concert (Zoltan Varga a fost acolo, dar cei mai multi dintre artistii si jurnalistii locali erau probabil la discutia cu Doru Rocker Ionescu despre istoria rock-ului timisorean).
Eu stiu doar atat: cine nu a fost acolo a ratat ceva cu adevarat deosebit.
Si, ca sa schimb tonul, ca poate am fost patetica, pun si cateva poze, ultima cu mine (cu tricou nou 🙂 ). Joel si Brandon au avut rabdarea si generozitatea de a sta sa faca poze cu oricine a vrut, adica cu toata lumea, fireste.
PS: Va aduceti aminte ca am scris mai sus ca biletul a fost 40, respectiv 50 de lei? Meritau de 10 ori mai mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here