Jukka 'Kosmo' Kroger, noul baterist al trupei HIM, a debutat în concertul din Finlanda

0
285

Ville Valo HIM (600 x 337)Trupa HIM și-a luat fanii prin surprindere în weekendul trecut. Recitalul lor din cadrul festivalului Qstock, care a avut loc în Oulu, Finlanda, fusese anunțat inițial ca un show solo al solistului Ville Valo. Însă, spre bucuria și surpriza celor din public, a urcat pe scenă formația HIM, care l-a prezentat pe noul lor baterist, Jukka ‘Kosmo’ Kroger. După concert, pe pagina oficială de Facebook a trupei HIM, a fost postat următorul mesaj: „Și au fost 5 pe scenă! Bun venit Kosmo!”.
Kroger l-a înlocuit pe Gas Lipstick, care a părăsit trupa în ianuarie. Plecarea lui Lipstick i-a luat prin surpridere pe foștii lui colegi, care declaraseră inițial că nu vor căuta un nou baterist, preferând să folosească tobele înregistrate. Între timp au renunțat la această idee și l-au primit în „familie” pe Kosmo. Jukka ‘Kosmo’ Kroger a fost baterist în trupa finlandeză Herra Ylppö & Ihmiset, care și-a încetat activitatea în 2014.
 
Vă reamintim că trupa HIM va susține un concert în Parcul Rozelor din Timițoara pe 31 iulie. În deschidere: Myrath, Tiarra și Aeon Blank. Mai multe info aici: http://andreipartos.ro/myrath-tiarra-si-aeon-blank-deschid-concertul-him-de-la-timisoara/

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here