JURNALE DE P.A.E. 9.07- 19.07

0
23

Ilie Stepan la Foc de PAEEdiția 44 din 9.07. Singur, dar nu de tot. Am vorbit despre revocarea L.C.K., despre fotbal, despre Simona Halep.Am avut dialoguri live cu Mircea Hodârnău (informații utile, necesare din viața artistică) am cules opinii despre actualitatea românească de la Cosmin Vaman, Marius Popa. La un moment dat semnalul video n-a fost prea bun, dar se poate urmări și asculta. Ediția a depășit 5.000 de vizualizări. Am încercat și o sponsorizare simbolică și am trecut de 13.000 la reach! Dacă voi ați da share de câte ori vă rog, ar fi totul mai simplu!

 
Cristian Diaconescu la Foc de PAEEdiția 45 din 12.07. cu Cristian Diaconescu, fost ministru al Justiției, fost ministru de Externe, fost consilier prezidențial, fondator P.M.P și altele.
Acum e un om liber să se exprime și o face cu mare dăruire, cu maxim profesionalism.
A stat numai o oră, dar a fost extrem de intens totul.
De data asta la share-uri am trecut de 100, de unde deduc că interesul a fost foarte mare!
La peste 12.000 de vizualizări nu prea mai am ce comenta. Doar să sper că dl. Diaconescu va reveni!

 
Ediția 46 din 13.07 cu Ilie Stepan
E o zi de vineri, când concentrarea spre emisiune e totală, dar am făcut o excepție pentru că Ilie Stepan nu vine des la București. M-a bucurat mult faptul că a acceptat, pentru că are foarte multe de spus. Continuă să surprindă cu proiectele sale noi, cu luciditatea cu care privește fenomenul muzical. Prezența lui la Timișoara în acele zile fierbinți și tragice din decembrie 1989 a contat și contează și azi. Aflați totul de la el.

 
Ediția 47 din 16.07. Home Alone despre fotbal mondial, rasism, toleranță, presă, cu unele încercări de dialog audio-video cu cei de acasă. Conexiuni dificile, am încercat cu Daniel Iancu la Ilva Fest. Telefoane descărcate, semi-eșec. Mai încercăm! Cum dialogăm pe Facebook, de ce-i blochez pe unii. Oricum, am schimbat și ora, ca să fie ceva mai răcoare. Am început la 18,00.

 
Radu Paraschivescu la Foc de PAEEdiția 48 din 19.07 cu Radu Paraschivescu.
Scriitor, traducător, comentator sportiv, jurnalist, Radu Paraschivescu a adus și cele două cărți noi, „Cartea râsului și a cercetării” din 2017 și „Două mături stau de vorbă” (2018).
Ne-am referit la cărți, dar și la Campionatul Mondial de Fotbal, la limba română vorbită tot mai accidentat, la televiziuni.
A fost o întâlnire spumoasă, invitatul fiind un tip enciclopedic cu mult umor.
E o ediție care merită o circulație teribilă. De voi depinde s-o capete!

Ediția 49 din 19.07. Un supliment necesar pentru că e legat de sondajele noastre, de probleme organizatorice, de atitudinile unor artiști precum și ale unor admirator de-ai lor. Puțin și despre aventura mea Orange, care între timp s-a încheiat fericit. Sper!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here