LURA – o artista preferata de dansatorii de Kizomba si nu numai

0
14

lura bun 24 ianuarie (420 x 600)Dupa concerte in intreaga lume, Lura va canta in premiera in Romania, duminica, 24 ianuarie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti. 
Este cunoscut faptul ca Lura este una dntre cele mai populare voci ale stilului „morna”, dar este de asemenea una dintre cele mai iubite artiste ale zonei „funana” si „batuque, iar faptul ca i se spune „urmatoarea Cesaria Evora”, nu este o intamplare. Lura este unul dintre cei mai iubit artisti de cei care practica dansuri latino precum samba, rumba, merengue, bolero si evident kizomba. Energia ei pozitiva si ritmurile fierbinti sunt cele doua elemente principale care ii determina sa aleaga piesele ei.
Chiar daca nu esti dansator profesionist iti este imposibil sa stai pe scaun atunci cand intra ea pe scena. Duminica, la Hard Rock Cafe va fi un show special si cu siguranta nimeni nu va sta jos cat timp Lura va fi pe scena.
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
Biletele pentru concertul LURA sunt disponibile online pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) şi în format fizic în reţeaua iaBilet (Hard Rock Cafe – inclusiv în ziua evenimentului la intrare, reţeaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, Uman, Senia  din toată ţara) la următoarele preţuri:
– Acces General cu loc la masă (fumători sau nefumători) – 70 de lei 
– VIP, cu loc la masă în faţa scenei – 95 de lei (doar 75 de locuri disponibile).
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here