M-AM HOLBAT NIȚEL!

0
13

watching tv aCUM NE INFORMĂM?
Știrile matinale de la ProTV, chiar dacă sunt dominate de  arestări, violuri, crime, tragedii,can-can-uri, sunt cele mai alerte, dar și cele mai inutilizabile. De exemplu TVR la ora 9,00 nu mai are treabă cu noi. TVR2 dă film, iar TVR1 reia emisiunea în limba maghiară sau alte programe. Reluare să fie. TVRHD avea ”Aventura urbană” . Tot o reluare. Asta e restructurarea? * Antena 1 e ocupată cu Beethoven, simpaticul cuțu, văzut de vreo 10 ori, iar Kanal D o reia pe Teo. Și uite așa ajungem la manipularea canalelor de știri. Că tot mă întreba cineva de ce mă uit! * Bogdan Olteanu a fost reținut grație unei turnătorii a lui S.O. Vântu.  aflu de la B1TV, dar știrea e de ieri. * Sigur că Digi24 rămâne o sursă echilibrată de informații matinale* Cazul medicului electrocutat la Spitalul Colțea e preferat de toate posturile. * A câștigat cineva la 6 din 49! 4 milioane euro! S-a dus în Gorj! Trebuie să joc din nou! Uitasem că Loto mai există. Mulțumesc RomâniaTV!
 
Andrei Luca(CSM București) și Daniel Georgescu (F.R.H) au comentat cu sens și logică situația din handbal la DigiSport1 cu C. Prună. Multe modificări de regulament vor fi aplicate prea repede la J.O. De la cea cu 6 pase în loc de secunde la joc pasiv, până la scoaterea celui accidentat de pe teren, care nu poate reveni mai devreme de trei atacuri. O măgărie sinistră. Poți elimina cel mai bun adversar doar printr-o tactică orientată în acest sens. Adică cineva rănit e și pedepsit? Cică modificările ar fi fost cerute de televiziuni, care vor ca jocul să fie cât mai dinamic. Posibil, dar e împotriva sportului!
*Am urmărit la CNN câteva nopți de dezbateri. Convenția Democratică și ce a urmat. Interesantă lume a oratorilor buni și foarte buni. Se spune că toți ar avea prompter, dar chiar și așa, se descurcă foarte bine.Pe mine m-a impresionat tehnica de expunere, nu neapărat conținutul.Madeleine Albright (79 de ani), Bill Clinton (69 de ani), dar mai ales Prima Doamnă, Michelle Obama au însuflețit adunarea. A cântat și Alicia Keys, a vorbit scurt și Meryll Streep. Sigur că Trump are susținătorii lui, are atuurile lui și va fi un duel dur. Dar să-l vezi pe un candidat la Casa Albă apelând la Rusia pentru a scoate la iveală nu știu ce mail-uri compromițătoare ale adversarului, Hillary Clinton (68 de ani), mi s-a părut total ieșit din normalitate. Așa au afirmat și oameni cu rang înalt din C.I.A. sau din Administrația Americană.
Dinamo l-a vândut pe Paul Anton pe bani buni. Sau așa părea. Echipa a aflat azi că va juca împotriva Timișoarei, nu cu Rapid. Un interviu bun cu Andone la Dolce Sport a făcut lumină asupra datelor la zi. * La DigiSport3  Narcis Răducan, președintele de la Pandurii Tg. Jiu, a prezentat noile achiziții în frunte cu Lucian Sânmărtean. * Seara Pandurii pierdeau acasă cu 3-1 de la Maccabi Tel Aviv. Atât poate fotbalul românesc!
*Situația Rapid-ului e penibilă din cauza lipsei de legislație clară. Cum bine remarcau unii la Dolce, chiar dacă Rapid a ieșit, nu trebuia să intre Timișoara, odată ce în Regulament scrie altfel. Am citit articolele cu pricina. Dispar echipele, suporterii nu vin la meci (Astra a avut sub 3000 de spectatori). Mulți profită doar de banii din televizări. Insolvența trebuie luată în serios. Burleanu e ipocrit. Cum se acceptă o echipă cu minus 14 în Prima Ligă?
* Am urmărit reluarea partidei Simona Halep- Plișcova la DolceSport. Ei reiau de 3-4 ori, așa că n-ai cum să ratezi. Un comentariu mai stupid, mai nefiresc rar am auzit. Am auzit numele cehoaicei permanent. Nu sunt adeptul relatărilor patriotarde, a entuziasmului forțat, dar nici a soluțiilor opuse. Simona a jucat bine, cu unele enervări caracteristice, câștigând cu 6-3, 6-3. Să nu uităm că Plișkova e cea care ne-a cam executat cu echipa Cehiei la Cluj, în FedCup!
* Echipa lui Hagi, Viitorul a fost măcelărită de Gent (Belgia) cu 5-0!
* Fuego are expoziție de pictură. Și are talent, afirmă specialiștii. (RTV).
* La RealitateaTV vorbea medicul electrocutat. Breaking News. Spunea ceva interesant și coerent. La 10,38 intră violent, peste el, publicitatea. Asta e televiziunea de știri? Breaking…what?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here