Marina Florea la Psihologul muzical (ediția 797 – 6.01.2018)

0
274

Marina Florea la Radio Romania 2018Prima ediție a noului an a fost una cu record de mesaje și like-uri (la live streaming). 1210 este o cifră greu de depășit, pentru care mulțumim!
Urări de an nou și de Sf. Ion (piese cântate de Mircea Vintilă, Mirabela Dauer, Eruption) și prezența tonică a Marinei Florea au contat enorm. Marina a mai fost în studio în ianuarie 2013. Buna dispoziție și disponibilitatea la dialog, au cucerit ascultătorii. Topul Sentimental cu piesele interpretate de Marina a fost prezentat și comentat de ea. Primele clasate au fost 1. Stele perechi, 2. Nu te pot uita, 3.Alo, da, sunt eu. S-au cerut multe alte piese. Unele le-am difuzat, altele au fost imediat cântate, fredonate de Marina. Au fost și câteva recomandări ale invitatei, piese cu Stela Enache, Fuego (alături de care are un proiect nou de succes), Nicola, Chris Rea, Tom Jones, Maroon 5 ș.a. Colaborările cu numeroși compozitori, începând cu George Grigoriu, apoi George Natsis, Ionel Tudor, Vali Sterian, Dragoș Docan, Mihai Alexandru (care ne asculta și care a avut o intervenție telefonică  extrem de veselă), Liviu Tudan, Ovidiu Lipan Țăndărică, Adrian Ordean și alții, au fost semnalate de cei de acasă și creațiile solicitate .
Retrospectiva Topurilor Sentimentale din 2017 a continuat cu perioada aprilie-iulie. A început cu Prince și s-a terminat cu Bill Haley.
Am avut o schiță de Agendă-pop-rock: Doina Badea (născută pe 6.01.1940) și Adriano Celentano (n. 1938).
 
 
 
Audio:Selecția mesajelor (au fost peste 1.200!!):
Marius, metalfan Bun regăsit! Noi abia ne revenim după Revelion. Noi l-am făcut mai târziu pentru că în noaptea de Revelion am fost de gardă. Aşa că emisiunea dvs este într-un fel o continuare a petrecerii.
Patricia, Sao Paolo LMA! Mă bucur că sunt cu voi la prima ediţie din anul 2018!  Să fie un An cu multă muzică, multe concerte şi multe interviuri pentru dvs şi pentru noi!
Teddi, Londra Bun venit, Marina Florea! LMA! Este singura interpretă de muzică uşoară care a colaborat cu unul dintre chitariştii mei preferaţi (Adrian Ordean), unul dintre muzicienii mei preferaţi (Liviu Tudan) şi unul dintre bateriştii mei preferaţi (Ovidiu Lipan Ţăndărică). Mi-aş dori să difuzaţi piesele acestea trei pentru că nu le-am mai auzit de multă vreme. De asemenea, aş vrea să o întreb dacă nu a avut vreodată vreo colaborare cu Florin Ochescu?
Ana Ulescu · La multi ani dragilor va salut din Valenii de Munte , aveti o invitata de exceptie pentru doamna timpul a stat in loc are o voce minunata.
Oana Vă rog, difuzaţi şi piesa E mult prea târziu. Dacă îmi amintesc bine, există o filmare în TVR a acestei piese, iar Marina era roşcată. A fost un şoc să o văd cu părul roşu.
Paula Îmi place foarte mult de Marina Florea. Nu o mai auzisem de mult.
Raluca Sunteţi foarte simpatici!
Ovidiu Vasile · Bună noapte! Super ediție!
Teodora Am o dilema. Pe Youtube există piesa În apa mării cu Marina Florea. Dar eu ştiu că pe aceasta o interpreta Margareta Pâslaru. Cum s-a întâmplat să o înregistreze şi Marina?
Corina Mai ţine minte Marina textul piesei Marea mea iubire marea? Atunci se scriau texte complicate.
Obancea Florin Ion · Salutari de langa turnul Eifel. Ploaie si vant Paris.9 grade.
Paul Valentin Furnica La Multi Ani ! Mare surpriză e invitata din noaptea asta, Marina Florea, o voce se pare care e atemporală pt că pur și simplu m-a șocat prin prospețimea ei, aceeași ca in 82. Mii de aprecieri și mulțumiri, asta da nemurire ! De la un capricorn din 63 care era să o uite dar noroc cu psiho muzical dar daca o mai aud, mă reîndrăgostesc de ea, deși eu sunt un simplu muritor, ea nemuritoare… O sărut cu mult drag și drag !
Adi Fazacas La Multi Ani !!! Ma bucur sa o aud si sa o vad pe doamna Marina.
Irina Ce idee bună să reorchestraţi piesa lui Petre Găluşanu. Este într-adevăr foarte frumoasă! Vă rog să o difuzaţi şi în această noapte!
Tudor Are invitata o melodie cu Marcel Dragomir care mie îmi place foarte mult. Dar nu mai ştiu cum se numeşte. O poate fredona Marina?
Simona, metalfan Marina este ca Mircea Vintilă. Doar ei sunt cei care şi-au prezentat topurile în emisiune şi amândoi cântă orice îi rugăm. Ţineţi minte că şi Vintilă era ca un tonomat… Cum spunea cineva o piesă, cum o cânta.
Amalia Vreau să o felicit pe Marina. Pe lângă faptul că este o interpretă talentată, am aflat că este şi un om cu suflet mare. Am văzut-o în Campania de strângere de fonduri pentru Casa Speranţei, acolo stand pe scaunul părinţilor cu copilaşi bolnavi de cancer. M-a impresionat.
Doiniţa Piesa mea preferată este Alo, da sunt eu! Eu plâng mereu când o ascult.
Cristi Banu · Bun gasit intru multi ani! Bun venit celei a carei declaratie muzicala din 1982 era MA NUMESC ALBASTRU…
Ramona Am o întrebare. Am făcut un pariu cu fratele meu. Şi vreau să ştiu dacă am câştigat: Marina Florea are ochii albaştri sau nu? Eu am zis că nu, fratele meu a zis că da.
Magda Ţin minte că la un Revelion am văzut-o pe Marina purtând o rochie din CD-uri. Foarte ingenioasă apariţie.
Mihaela Mie mi-a plăcut foarte mult piesa E, e iubire cu care aţi participat la Eurovision. Nu ştiu dacă mi-a plăcut piesa pe cât de mult mi-a plăcut că vă potriveaţi voi 5… Dacă nu mă înşel aţi mai cântat după aceea, în aceeaşi formula, încă o piesă la emisiunea Marinei Almăşan. Există vreo posibilitate să mai cântaţi împreună vreodată?
Carmen Atunci când v-aţi lansat cum era legătura cu artiştii consacraţi? De exemplu: Mirabela, Corina, Angela, Margareta, Dida, Dan Spătaru… Vă ajutau când eraţi la început de drum sau erau mai reci faţă de cei tineri? Exista şi atunci o rupture între generaţii?
Sorina Vă rog, daţi şi piesa lui Petre Găluşanu!
Horia Excelentă emisiune! Toate piesele îmi trezesc amintiri frumoase! Mulţumesc!
Elena Mulţumesc şi pentru piesa lui Cornel Fugaru!
Dana Cum era Doi trecători? O poate fredona puţin?
Paula “E mult prea târziu”, dar eu vă ascult cu drag!
Cătălin Încă o noapte de excepţie! Marina este o prezenţă tonică, mă uit la vedetele difuzate intens la radio şi nu văd la niciuna atâta energie. Că de voce nici nu poate fi vorba. Mulţumesc că aţi invitat-o!
Depeche-fan LMA! Nu scăpaţi de mine nici în acest an!
Florin, Arad Există o filmare pe Youtube relativ recentă, cu Santana şi Peter Green cântând împreună piesa. Din păcate, Peter Green nu mai poate, ba chiar l-a încurcat pe Santana. Ar fi bine să i-o lase lui Carlos…
Robby, Reşiţa Mie îmi place foarte mult de Peter Green. Nu mi se pare deloc că a cântat prost în duetul cu Santana. E uşor să critici din faţa computerului…
Toma, Oradea Pentru mine, Fleetwood Mac înseamnă Rihannon şi toate hiturile consacrate. Cu Peter Green a fost o perioadă scurtă care nu a contat prea mult.
Niko, Milano Cum adică a stat puţin în trupă? A creat trupa şi a fost generos dându-I numele după colegul lui de trupă Mick Fleetwood.
Cerasela, Spania O ediţie de vis! Mulţumesc pentru tot!

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here