Marți…. Argentina – Arabia Saudită 1-2 (22.11.2022)

1
137

Marți.... Argentina - Arabia Saudită 1-2 (22.11.2022)Privesc consternată televizorul. Arabia Saudită învinge Argentina cu 2-1. Fac abstracție de faptul că țin cu Argentina (și cu Italia și cu Portugalia) de când eram mică. Trec peste frustrarea pe care o simte un fan când pierde echipa preferată. Pot să înțeleg că Argentina mai și pierde uneori. Nu asta e problema.

Dar m-am uitat îngrozită la acest meci. La ce bun să ai atâtea vedete într-o echipă dacă nu sunt în stare să se găsească pe teren, să-și dea pase simple??… Ce sport de echipă mai este ăsta?! Unde mai este frumusețea ideii de spirit de echipă?! Rar vezi atâta individualism pe centimetru pătrat! Unde e creierul jucătorilor? Nu se uită unul la altul, au mereu privirea în pământ, habar n-au unde e poarta… S-au plasat atât prost în teren, încât mă mir că n-a făcut scurtă la mână tușierul semnalizând offside-ul… A driblat Messi pe toată lumea în careul advers, dar n-a ridicat ochii din pământ să vadă că e poarta goală!! Mă uitam la argentinieni și aveam impresia că nu s-au mai întâlnit până acum, că nu se cunosc. Cică… fă un sport de echipă pentru că îți dezvoltă spiritul de echipă… Aiurea! Tot mai mulți egoiști în echipele de fotbal!

Revin la fanul frustrat/supărat/îndurerat. Argentina a avut un penalty clar neacordat. De parcă nu era destul că joacă slab, i-a mai furat și arbitrul! M-a întristat profund acest meci! Evident că voi continua să susțin Argentina, Portugalia și orice echipă care joacă împotriva Franței, dar nu pot să nu remarc cât de slab a ajuns fotbalul. Tristă zi!

1 COMENTARIU

  1. Bună Iulia. Mi-a plăcut reacția ta la cald. Am văzut și eu meciul. Parcă argentinienii s-au văzut pentru prima dată pe teren. Presiunea este prea mare pentru ei. Se vedeau deja campioni mondiali dar nu știu dacă vor ieși din grupe. Câtă dăruire din partea saudiților. La urma urmei acesta este farmecul mondialelor. Și eu țin cu Argentina.
    Toate cele bune,
    Lucian (RCL)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here