Mihai Chirica: “Analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru”

0
359

“Vom continua proiectele noastre, să ne dezvoltăm, să promovăm un mediu curat, să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor noștri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru, ci dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru țară prin rezultatele pe care în patru ani le-am avut, an de an stând în topurile naționale cu copiii noștri”, a declarat Mihai Chirica în timpul discursului său.
Articolul aici: https://www.libertatea.ro/stiri/video-mihai-chirica-gafa-la-depunerea-candidaturii-analfabetismul-sa-nu-plece-niciodata-din-orasul-nostru-3097174

Gafa fostului pesedist, actual penelist, arată că nu partidele au probleme ci oamenii care le compun! Campania din acest an ne va scuti de orice film, teatru, show de varietăți. Dacă ne-ar lăsa să votăm de acasă, ar fi un gest de mare noblețe față popor! 

FALSEZ PENTRU TINE

Antonia e vedetă a muzicii românești? Săraca a și spus că nu prea-și găsește vorbele. Nici n-avea sens să le caute.  Ea e invitată să aleagă? Să cânte în duet? Pe bune? Ea l-a eliminat pe unul care cânta chiar bine. Dar ce putea cânta el în duet cu Antonia? Cretinul de Bobonete îl întreabă dacă poate ”cânta mai repede”, pentru că-l luase somnul la un ”Love Me Tender” cântat bine! Eu credeam că el joacă roluri în Las Fierbinți, dar el e chiar așa, incult. După Fuego, Loredana, Damian Drăghici vine Antonia?  Ana Lesko e tot mai goală, iar Monica Anghel vorbește tot mai mult. Nu știu cine e al patrulea om din echipa permanentă.Nici nu contează. Un al doilea om care cânta e eliminat de Antonia, ajutată de meseriașii din fața ei. Zoran are voce, Lesko e la un pas de orgasm…You Can Leave Your Hat On! Cred că trei au fost pe ton.  A cântat Antonia la final, fals bine de tot. Cea desemnată, falsa și ea perfect. Aveam senzația că au venit împreună. A luat premiul în bani de 10.000 lei, mult mai util decât varianta cu piesă făcută la Haha…A fost o mișcare de credibilizare a jocului, a emisiunii…

N-AM RECUNOSCUT-O PE DRĂGUȘANU

Era azi la ProTV (reluare) 18.08. Până n-a scris pe ecran, n-am știut. Nu cred că are vreo parte neoperată. A venit cu un cățeluș fără nume, apoi s-a pus pe bucătărit clătite, s-a lăudat cu ce știe să facă, ce multifuncțională e…A ratat prima clătită. Eu sunt o bucătăreasă desăvârșită…Eu…Eu…mănânc foarte picant…apoi a scos clătite gata făcute. Poveștile din viața ei sunt neinteresante…Ne-a arătat cum face ea genuflexiuni în timp ce mănâncă…s-a mai lăudat puțin cu viața ei cu meniurile ei….cu sportul pe care-l face zilnic.

GERMANIA ȘI FRANȚA DOMINĂ EUROPA LA FOTBAL

Guardiola și Manchester City au pierdut cu 3-1 în fața celor de la O. Lyon. Surpriză, dacă nu vedeam jocul. Așa că în semifinală vor fi Bayern cu Lyon și Leipzig cu PSG (azi de la 22,00 pe DigiSport, Telekom și Look Plus). Putem avea finală monocoloră?  În cealaltă competiție Sevilla (eterna finalistă) întâlnește Internationale Milano. Britanicii au executat un mic brexit fotbalistic. Au pierdut peste tot.

NON-DIALOGUL PERFECT LA PRO.X

Ioana Cozma vorbește enorm și repezit. L-a avut invitat pe colegul ei, Mihai Dedu care e și om de sport, nu doar știrist (pe 17.08). A fost sunat Ioan Mărginean care vorbea, tăcea, Ioana nu reacționa,nu-l întreba, apoi ea și Mihai au început să discute despre izolare, carantină,iar la un moment dat omul ”de pe fir” a intervenit :”mă scuzați că vă deranjez”! O astfel de ediție e de-a dreptul discordantă. Când omul a făcut o pauză dintr-o altă expunere, Ioana i-a zis pa! Hai să umplem spațiul de emisie, să se vadă că muncim! E și asta telemuncă, nu? * Începe campionatul din prima Ligă!

SIMONA A TRIUMFAT LA PRAGA. NU MERGE ÎN S.U.A.

A avut momente foarte bune, a avut și căderi, serva n-a prea mers, dar s-a impus în toate partidele și a luat trofeul cu numărul 21 într-un turneu W.T.A. La turneu au participat doar două jucătoare non-europene (Bouchard și Sanders). Oricum, s-a demonstrat că o bună organizare poate permite desfășurarea unor turnee serioase. Valabil și pentru Lexington (SUA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here