OCTOMBRIE

0
39

watching-tv 1Parţial, cele adunate aici ţin de holbat, dar de dragul diversităţii, mă exprim aici!Am prieteni care se informează de la mine şi e frumos să-i ajut.
O sâmbătă cu vreme de vară-toamnă!*  Cu mult sport la tv.* Am văzut rugby de nivel mondial Anglia-Australia 13-33 . Ţara gazdă e eliminată din Cupa Mondială!*  Am văzut fotbal spaniol cu surpriza (parţială) a înfrângerii Barcelonei la Sevilla. Unii spun că fără Messi, Barcelona nu face faţă!  Totuşi Barca a avut 3 bare…şi multă neşansă.* Am prins şi o parte din Dinamo- Astra. * Comemorare importantă pentru gazde, cu cei 15 ani de la decesul lui Cătălin Hâldan. În tribune a fost frumos, emoţionant chiar. Peste 25.000 de oameni. Subscriu la observaţiile unora care se mirau că Hâldan a devenit simbol deşi n-a avut performanţă, numai pentru că a murit pe teren! Dinu, Lucescu, Dumitrache, Dudu Georgescu sunt jucători care merită să fie aclamaţi sau consederaţi embleme! În acest context echipa din Giurgiu, Astra, a avut parte de tribune pline şi alb-roşii. Şi a bătut cu 1-0 dominând clar. Nu-mi e drag Şumudică, dar dacă l-a mai liniştit pe Rednic tot e bine. *  La polo CSM Digi Oradea n-au putut câştiga acasă în faţa unei echipe puternice din Ungaria. A fost 7-9.* Am văzut şi CSM Iaşi- Steaua. S-a terminat 1-2 după un joc cu câteva momente bune, dar destul de confuz. Steaua fără vârf arată mai bine şi termină turul pe locul doi, după Astra. Ilie Dumitrescu îl laudă constant pe noul venit, Karja.* Venus Williams a câştigat turneul de la Wuhan. Muguruza a abandonat, c-aşa-i moda la chinezi! Ce bine-i venea Simonei o finală! * Begu şi Niculescu au pierdut finala la dublu. Fără drept de apel.* La Sport.ro am prins un fragment din conferinţa de presă a lui Gică Hagi. Tăios şi ironic cum nu l-am văzut prea des. Chiar mi-a plăcut.
* Elena Udrea are să-i plătească Monicăi Tatoiu după pierderea unui proces cel puţin bizar. Cea care l-a intentat e Udrea! Acum i s-a pus poprire pe salariu! *
*Azi, Prichi a împlinit 3 ani şi 10 luni. Noi îl aniversăm lunar până la 4 ani. Aşa am decis. De vreo 3-4 zile a  primit câte ceva (reviste, maşinuţe, ouă Kinder, cărţi CD cu cântece,  ş.a.m.d.). Oricine intră în casă e întrebat: ” Mi-ai adus cadou?”.  Totuşi era normal să fie şi azi ceva, aşa că ne-am dus la Humanitas, unde e client vechi.  Probabil că alţii au aflat că preţurile sunt prohibitive şi se duc în  locuri potrivite pentru a cumpăra cărţi pentru cei mici. Noi mergem acolo de dragul tradiţiei. Suntem, de regulă, singurii clienţi pe etaj. Deşi scria pe uşă că se poate plăti cu Card Avantaj, nu aveau aparatul necesar. Bun management! Cartea cu abţibilduri i-a plăcut atât de mult lui Andrei, încât a renunţat şi la statul cu mine la computer şi a lipit tot ce i-a ieşit în cale. La 23,00 nu dormea.  Culmea e că acum vreo 4-5 luni a mai avut cartea asta, cu maşini pe copertă, „100 de activităţi cu autocolante„. Nu contează! Să ne trăiască sănătos şi fericit!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here