Out Of Doors Fest (a VI-a ediția) pe 2-5 august 2018 la White Horse din Costinești

0
38

Out Of Doors Fest 5 augustHey, rock lovers! Out of Doors Fest 2018 înseamnă mai mult, mai bun, mai rock! 4 zile de festival și 21 de trupe îți vor oferi o experiență rock-tastică!
Cu o experiență din ce în ce mai bogată și ediții care au adus laolaltă trupele de top de pe piața muzicală românească și nenumărați fani la celelalte 5 ediții, Out Of Doors Fest și-a propus anul acesta ca distracția să se desfășoare pe timpul a 4 zile, cu unul dintre cele mai interesante și valoroase lineup-uri:
2 August: VAMA // ROA // ROBIN AND THE BACKSTABBERS // THE KRYPTONITE SPARKS // FULL TONES//
3 August: SUIE PAPARUDE // VITA DE VIE // IMPLANT PENTRU REFUZ // E-AN-NA // PARADOX THEORY//
4 August: CARGO // COMA // TROOPER // ROCK’N GHENA // DINFIER // LUPU’ CEL RAU//
5 August: SUBCARPATI // OCS // CRED CA SUNT EXTRATERESTRU // BUCIUM // THE PURPLE DANDIES
Prezintă și susține trupele festivalului: Cristian Hrubaru.
Locul de desfășurare al festivalului va fi și anul acesta White Horse Rock’n Roll Costinești (amplasat vis-a-vis de Teatrul de Vară) – spațiul emblematic al Costineștiului, insula de muzică bună a Stațiunii Tineretului. La doar 300 de metri de mareee!! Și nu uita motorul acasă!! Ne-ar plăcea să admirăm cele mai cool modele pe două roți. Iar dacă îți place cu adevărat să te bucuri de libertatea naturii, poți campa gratuit în incinta complexului White Horse.
Profită de oferta presale și asigură-ți locul la distracție! Abonamentele pentru cele 4 zile de festival s-au pus în vânzare online, pe www.iabilet.ro și pe www.ambilet.ro la prețul de 125 de lei. Biletele pentru o singură zi a festivalului se pot achiziționa doar la intrare la festival. Info și rezervări: 0763661622.
Be #ROCK, Be at #OutOfDoorsFest !!!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here