PÂRNĂIAŞU DISTRUGE STEAUA

0
47

Dacă a văzut că nu mai poate apărea la tv datorită echipei, pe care o patronează, atunci Becali a zis că n-are sens să mai investească. Scoate toţi banii adunaţi, iar când un jucător ia mai mult decât îi convine lui azi, îl dă afară prin şantaj. Aşa a ajuns Keşeru rezervă, pentru că nu vrea să renunţe la 30.000 eu pe lună. Cu acest salariu a fost adus, a avut contract. Omul nu acceptă diminuarea şi probabil că va pleca. Echipa nu are absolut niciun atacant! Dementul are un antrenor fără personalitate, fără performanţe, aşa că Gâlcă execută ordinele venite de după gratii. Un infractor milionar distruge (din nou) o echipă la reconstrucţia căreia au muncit oameni talentaţi. În 2014 Keşeru e cel mai bun marcator al echipei deşi n-a jucat mereu. Articolul din Gazeta sporturilor de azi subliniază situaţia penibilă în care e pus jucătorul de 27 de ani. Cu siguranţă va pleca dacă mai e şicanat!
 

PE CINE SĂ CRED? IATĂ CE SCRIE LA DOLCE SPORT:

„Atacantul in varsta de 27de ani a infirmat și faptul că salariul său ar fi fost diminuat, spunând că trage tare la antrenamente pentru a-l impresiona pe antrenorul Constantin Gâlcă.
Sunt foarte fericit la Steaua si nu s-a pus problema diminuarii contractului meu. Nu imi caut o alta echipa, fiindca ma simt extraordinar aici si imi doresc din tot sufletul ca, dupa ce am devenit campion, sa evoluez si in grupele UEFA Champions League.
Faptul ca nu am jucat titular nu imi convine si consider ca pentru orice jucator este normal sa simta asa, insa eu ma pregatesc cat pot de bine si sper sa-l conving pe antrenor sa ma introduca din primul minut.
Ca orice fotbalist, imi doresc sa joc cat mai mult si sa-mi justific salariul, dar asta nu inseamna ca imi doresc sa plec daca am inceput sezonul pe banca de rezerve” – a spus Keșeru pentru site-ul oficial al clubului.”

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here