PASĂREA ROCK, ÎN CONCEDIU MEDICAL DE 7 ZILE

0
24

Ovidiu Lipan Tandarica accidentatÎn timpul recitalului Pasărea Rock de luni, 8 decembrie, desfășurat în timpul evenimentului aniversar Gala „Stele Românești”. Ivan Patzaichin 65 la Teatrul Național din București, Sala Studio, artistul Ovidiu Lipan Țăndărică s-a accidentat la mâna dreaptă. Recitalul a continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmpat, iar programul artistic a fost dus până la final conform dictonului The Show Must Go On.
 
În seara evenimentului, Ovidiu Lipan Țăndărică nu a acordat importanță incidentului și nu a primit pe loc ajutor de specialitate, însă aseară lucrurile s-au complicat și s-a impus intervenția medicală, artistul fiind dus la urgențe. În prezent mâna dreaptă este pusă în atelă, iar artistului i-au fost recomandate repaus și medicație timp de o săptămână.
 
În urma acestui accident regretabil, managementul trupei Pasărea Rock se vede nevoit să anuleze toate spectacolele din perioada 10 – 18 decembrie. Concret, sunt suspendate evenimentele urmatoare: 11 decembrie, Cinema Patria, București; 13 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor, Alba Iulia; 14 decembrie, Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca.
 
“Precum Ivan Patzaichin cu pagaia, am încercat și eu cu un băț, dar nu mi-a reușit. Ne vedem cu mare drag la următoarele concerte din orașul dumneavoastră. Sărbători fericite și gândiți-vă la mâna mea dreaptă care a primit săgeata zeului muzicii. De-acum sunt binecuvântat, voi fi și mai în formă! Vă pup și vă bat tare!” a declarat incurabilul optimist Ovidiu Lipan Țăndărică.
 
Până la următoarea reîntâlnire cu Pasărea Rock, puteți asculta melodiile aici:
Legenda (muzica și versurile Josef Kappl)
Praznic năprasnic (muzica Josef Kappl, versurile Florin Dumitrescu)
Pe Argeș în jos (muzica Josef Kappl, versurile Victor Cârcu)
Călușandra (muzica Josef Kappl, versurile Florin Dumitrescu)
Hora fără de hotar (muzica Josef Kappl, versurile Florin Dumitrescu)
 
Facebook BaniciuKapplLipan
Facebook Revolver

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here