PAUL CIUCI (COMPACT), REACŢIE LA EVENIMENTELE DIN ULTIMELE 3 ZILE

0
73

Paul Ciuci aAm preluat textul de pe pagina de Facebook a lui Paul Ciuci:
Eu si colegii mei din trupa Compact salutam pe toti cei care au iesit in strada! Datorita voua speranta in bine a noastra a tuturor renaste !
( personal astept ca si Oprea sa demisioneze… onoare ” zero” la individul asta.. dar inca nu s-a terminat )
.. revin cu o completare :
eu cred- si este parerea mea personala- ca Biserica prin cei care o conduc va trebui foarte rapid sa gaseasca un limbaj , o cale moderna de a se apropia de sufletele tinerilor .. doar cu preoti cu priviri spasite , cu vorbe inganate din care cu greu intelegi ceva cu acuzatii pripite sunt convins ca adolescentii de acum nu se vor grabi sa intre in biserica !
Capetele preafericitilor care ne pastoresc ar trebui sa stie ca rock-ul se canta in (alte)biserici …sunt trupe rock celebre care il slavesc pe Dumnezeu (Stryper,WhiteCross,Skillet)sunt foarte multi cantareti rock care sunt crestini , exista un curent muzical foarte raspandit care chiar asa se numeste : christian rock .. etc.
… cu replici de genul ” veniti la biserica nu in cluburi” nu cred ca cineva va putea fi convins sa faca ” … ce zice popa..”
Chiar daca nu intru de fiecare data in biserica in gandurile mele ma rog lui Isus Hristos Fiul lui Dumnezeu pentru mine, pentru prieteni asa cum m am rugat si pentru sufletele celor disparuti in tragedia de saptamana trecuta !
Fac asta din convingerea intima ca dragostea pentru rock si credinta mea s-au inteles dintotdeauna foarte bine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here