Micul Paris la Psihologul muzical (ediția 683 – 31.10.2015) – AUDIO

0
135
Micul Paris si Mircea Bodolan (600 x 450)
Micul Paris si Mircea Bodolan

A fost o ediţie extrem de complicată. Emisiunea împlinea 13 ani, Radioul îşi aniversa Ziua pe 1 noiembrie, prietenul Gabriel Cotabiţă e născut tot pe 1 noiembrie. Şi a apărut ştirea teribilă de la Club Colectiv. Pe la 23,30 am primit primele semne dramatice, apoi pe parcurs altele. R.R.A. a informat permanent publicul despre ce se petrecea acolo.

Împreună cu invitaţii, cei de la Micul Paris, ne-am străduit să asigurăm o atmosferă agreabilă pentru toţi cei care se aflau pe recepţie. Foarte mulţi din alte ţări. Micul Paris  (grup de pop-rock cu multiple disponibilităţi stilistice) aniversează cei 6 ani de existenţă cu un nou concert (pe 27 noiembrie), cu mulţi invitaţi, printre care şi Mircea Bodolan. El a stat cu noi doar prima oră. A şi cântat, e drept fără chitara lui, acompaniat de prietenii din studio. Apoi Onu Pavelescu, împreună cu Alexandra Lexi Ţîrţîrău (noua componentă a grupului), Ionuţ Calotă (bas) şi Pavel Stoica (percuţie, tobe) au cântat piese vechi sau noi, compoziţii şi cover-uri inedite (reuşite). A fost un concert presărat cu povestiri plăcute.
Au fost şi piese preferate de invitaţi cu Natalie Cole, Dean Martin, Mark Knopfler, Focus, Alice Cooper, Supertramp ş.a. Lexi cântă şi-n alte proiecte (Toni Tone featuring Lexi) dar îşi doreşte să activeze cât mai mult timp cu Micul Paris. Material înregistrat vor avea în zilele următoare. Un CD cu trei piese deocamdată. Le veţi auzi în emisiune.

Agenda pop-rock a inclus nume ca Charles Aznavour, Argent, Tom Jones, piese dedicate Radio-ului (Elvis Costello, Slade, The Kendalls), Andreea Bocelli şi alţii.

Top 5 Sentimental i-a fost consacrat lui Bob Marley. Piesele reggae au bucurat ascultătorii. Primele clasate au fost 1. Could You Be Loved, 2. I Shot The Sheriff, 3. No Woman No Cry.

Audio:
Selecția mesajelor (au fost peste 350!!)

Lexi
Lexi

Cristina Ina Numai de bine, tuturor! La multi ani!
Marius, metalfan: LMA! Să fiţi (şi mai) iubiţi! Vă ascultăm cu mare drag în fiecare noapte de vineri!
Laurean Ghetea La multi, multi ani si emisiuni interesante!!
Andreea Ana Mihai La multi ani!!
Adrian Panait La mai multi ani!
Crina Ionescu La mulți ani!
Voicu Culai La multi ani, Andrei Partos! La cat mai multe emisiuni frumoase!
Vlad Galis ~ Happy Lucky13Anniversary In Rock Live On Air!
Adrian Coco Tinca La multi ani!
Gheorghe Luca multumiri multe RRA pentru gazduirea emisiunii careia ii urez, ca si domnului Partos, La multi ani!
Lavinia Ban: Mulţumesc pentru Tom Jones! Mare bucurie!! De citit şi cartea lui autobiografică!
Arici Ţepos: Bun venit Micul Paris! Bun venit Mircea Bodolan! LMA emisiunii! Sunt cu voi!
Mela Mihaela cu tot respectul, ma iertati ca intervin cu o stire trista legata de incendiul din Clubul Colectiv!
Tania, Ucraina: Nu ştiu când au trecut 13 ani, dar au trecut frumos! Să fiţi iubiţi!
Black Eloise: Dle Bodolan… veniţi cam rar la întâlnirea cu noi… de ce vreţi să plecaţi?  LMA Psihologul muzical!
Alin Marcel Buna seara ! La multi ani ! Bun venit Mircea Bodolan ! Multumesc pentru „Ranitul dintre linii”…
Flavius Farcaș stiti cumva daca Kirk Cristi este ok? era si el pe lista de participanti în Club Colectiv…
Cristi Bratescu Mă bucur să vă aud, Ion si Onu, mă bucur mult să-l aud și pe dl Bodolan! Micul Paris e o trupă super!
Boogie: Eu mergeam des în Club Colectiv… În seara asta era lansarea albumului trupei Goodbye To Gravity!
Iosefina Sincan LA multi ani! Pacat ca evenimentul din clubul de noapte care umbreste aceasta noapte mult asteptata.IAR pentru Mircea Bodolan o declaratie de dragoste din toata inima.
Ankka Iorgu: De ce aveau nevoie de efecte pirotehnice?? Asta au învăţat artiştii noştri de la cei de afară… care „fac show”… uite ce tragedie!!

Micul Paris
Micul Paris

Teddi, Londra: Îmi pare foarte rău pentru cei care şi-au pierdut viaţa în această tragedie! Mie îmi place trupa Goodbye To Gravity… Nici nu vreau să mă gândesc la posibilitatea ca şi membri trupei să fie printre cei morţi… Nu mi-a plăcut niciodată Clubul Colectiv… Era mare… dar se ieşea foarte greu de acolo… Practic, avea o intrare „falsă”: printr-o baracă intrai într-un hol strâmt unde era garderoba şi apoi intrai în clubul propriu-zis… Cum să iasă de acolo câteva sute de persoane în timp util?! Era imposibil!
Lylytrance: Excelent featuringul cu Toni Tone!!! Felicitări!!
Petre Marin Radoi Buna seara va doresc, o emisiune buna si La multi ani pentru 1 nov, va urez multa sanatate dumneavoastra si invitatilor dumneavoastra!
Cristina, metalfan: Excelent a picat Alice Cooper! Mulţumiri!
Niko, Milano: Din păcate, muzica pop nu a mai dat nicio vedetă care să aibă în spate şi un mesaj serios! Pur şi simplu, artişti precum Beyonce, Miley Cyrus, Justin Bieber, One Direction sunt fabricaţi de casele de discuri, din păcate nu au niciun mesaj de transmis… Nu spun nimic… Dacă asculţi versurile lor… rămâi interzis!
Maria, Bistriţa: Super tare coverul Roxette!
George, Los Angeles: Vă ascult şi-mi place mult ediţia! LMA! Apropo de discuţia din studio. Săptămâna trecută, Morrissey a dat un comunicat în care spunea că nu are casă de discuri şi din acest motiv s-ar putea să se retragă pentru că nu vrea să susţină concerte fără să aibă albume noi. Şi zice aşa: „Am fost la discuţii cu casele de discuri şi m-au întrebat: ce compromisuri vrei să faci? Niciunul, am zis eu! Altul mi-a spus: OK, semnăm contractul, dar spune-mi te rog, piesele de pe albumul nou vor suna apropiat de piesele din topurile americane? Şi eu i-am spus: Dumnezeule, sper că nu! Şi uite aşa, am ajuns în stradă”. Deci… nu e bine să ai mesaj… sau personalitate pentru că dacă ai nu semnează nimeni cu tine, chiar dacă baza ta de fani este uriaşă…
Cosoba Giurgiu La multi ani Radio Romania Actualitati felicitari pt emisiune si pt invitati Radioul nu o sa dispara.
Cornelia, Sibiu: Mi-a plăcut această ediţie! Felicitări! LMA!
Oana: Mi-a mers la suflet Bob Marley!
Victor: Vă mulţumesc pentru Elvis Costello! Un artist adevărat! Un textier desăvârşit!
Maria Magdalena Danaila Bună dimineaţa din Beijing, cred că e cea mai gustoasă cafea pe care o beau din ultimii ani… La mulţi ani, Psihologul muzical, la mulţi ani echipei, la mulţi ani, Andrei Partos , la mulţi ani RRA… şi călduroase salutări invitaţilor , mai ales lui Mircea Bodolan, îl îmbrăţişez cu drag ! (foarte tare întrebarea adresată acestuia, dragă Mircea Bodolan, l-ai cunoscut tu oare pe Vali Sterian?… – era să mă înec cu cea mai gustoasă cafea din Beijing!!
Kreutzer Ioan Sorin Buna dimineața frumoasa emisiune,la multi ani pentru toate evenimentele,felicitări Micului Paris pentru mine o surpriză plăcută!!

sursa: Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here