Paul Prisada la Psihologul Muzical (ediția 827 – 4.08.2018)

0
81

Paul Prisada la Radio Romania 2018A revenit după 4 ani  (12.07. 2014) cu un nou proiect îndrăzneț și bogat, Paul Prisada. Atunci era vorba despre “@CCENT-Coincidenţe premeditate”.
Un alt digi-pack intitulat Porto Franco s-a lansat anul trecut în toamnă. Un CD cu 14 creații, un DVD cu 10 secvențe spectaculoase, un material vizual inspirat și necesar pentru orice colecționar, ”Porto Franco” va ajunge la 5 ascultători harnici care l-au surprins plăcut pe Paul cu întrebări și comentarii deosebite. Cei care vor asculta ediția, vor avea parte de 7 compoziții difuzate. Poeții la care a apelat Paul Prisada sunt Mircea Dinescu, Ion Barbu, Miron Radu Paraschivescu, Francois Villon (tradus și adaptat), Mircea Micu. Editor și producător, Paul Prisada a fost susținut și de Consiliul Județean Tulcea, gest remarcabil și de urmat. Așezământul Cultural Câinele Enot este creat de Paul, pentru a genera evenimente și astfel de proiecte culturale. Pe lângă muzica proprie a propus și câteva preferințe personale cu Nicu Alifantis, Elvis Costello, Chris Rea, B.B.King, Supertramp sau Rick Wakeman. Urmează o carte la început de 2019, despre care ne va povesti la momentul potrivit. Veți afla multe despre Tulcea și Sulina de la un om extrem de avizat!
Agenda pop-rock propune cântece cu Louis Armstrong, Timi Yuro, Ricky Nelson, Raza (în memoria lui George Pătrănoiu) ș.a.
Am beneficiat și de un interviu acordat în exclusivitate emisiunii, de directorul Festivalului Cerbul de Aur, doamna Smaranda Vornicu Shalit.
Top 5 Sentimental, legat tot de Cerbul de Aur l-a avut protagonist pe James Blunt. Primele clasate au fost 1.Goodbye My Lover,2. You re Beautiful, 3. Wisemen.
 
 
 
Audio:Selecția mesajelor:
Marius, metalfan Bun găsit! Suntem cu voi.Am făcut floricele. Vă ascultăm!
DarkAngel Foarte tare invitatul! Mă bucur că e din nou cu noi!
Yannis, Grecia Excepţional invitatul! Îmi place mult albumul!
Cătălina Mă bucur că mai sunt muzicieni care lansează albume şi au grijă ca acestea să aibă coperte bune, frumoase.
Tudor A fost invitatul să îl vadă pe Steven Wilson la Artmania? Atâtea comentarii entuziaste au fost pe Facebook când a fost anunţată venirea lui, iar despre concert nu a mai scris nimeni nimic… Pur şi simplu nu îi înţeleg pe oameni.
Oana Mulţumesc din suflet pentru Elvis Costello! Abia aştept albumul lui cel nou (urmează să apară). Am fost la concertul lui de la Bucureşti. Păcat că au fost puţini spectatori! Felicitări invitatului! Îmi place muzica lui!
Vicky Am împlinit 20 de ani. Mi-a plăcut piesa cu trupa Raza.
Ankka Iorgu Eu am 55 de ani. Sunt profesoară şi merg la concerte.
Doiniţa, Manchester Eu am 23 de ani. Vă ascult mereu cu multă plăcere!
Cristi, Olanda, şofer de tir Eu am 45 de ani.
KissArmy Am 31 de ani.
Adryan, Sydney Am 42 de ani şi îmi place să merg la concerte.
Marius, metalfan Eu am 28 de ani.sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here