PLĂCERI ȘI ENERVĂRI 6.02.

1
37

monica niculescu
Monica Niculescu

Azi noapte am avut parte de momente inedite. Două trupe din prima ligă a noului val ne-au vizitat pentru prima oară. Grimus prin chitaristul Cristi Csapo Marinescu ne-a oferit câteva repere despre aniversarea celor 10 ani de existență a grupului. Managerul Ernesto Bianchi l-a ajutat. Cristi a plecat spre Cluj pentru repetiții, iar noi am beneficiat de un recital acustic al bucureștenilor de la Toulouse Lautrec (cu același manager).Grup cu trei albume în 6 ani de activitate. * Ileana Popovici ne-a furnizat câteva informații importante, direct de la Sanremo, despre cea de-a 66-a ediția a Festivalului italian.* De mult n-a avut un Top Sentimental atâtea reacții pozitive cum s-a întâmplat cu Alice Cooper!*
La enervări intră prestația Simonei Halep, care va invoca iar multe motive pentru care nu poate depăși un anumit nivel de joc. De data asta a jucat pentru România. A pierdut cu 2-1 o partidă în care a fost dominată de Plișkova, partidă în care a strălucit doar în unele momente. Prea puține.
Steaua arată a orice numai a echipă campioană nu în amicalele susținute în ultima vreme. Mulți jucători noi, vechi, mari pretenții, declarații belicoase, sforăitoare. Practic echipa a câștigat două meciuri din 6 amicale. Nu rezultatele contează, știu. Dar jocul nu promite multe. O grămadă de marcatori inapți să dea gol azi cu Trencin (care a câștigat cu 1-0).
Monica Niculescu i-a luat primul set Petrei Kvitova cu 6-3. Apoi pe al doilea cu 6-4.  O surpriză mare, plăcută. Publicul clujean a fost de notă maximă.Neașteptată reușită. Bravo Monica! România-Cehia 1-1 . Vedem ce va fi mâine!

1 COMENTARIU

  1. buna ziua !
    la capitolul placeri se mai poate adauga prestatia de azi dimineata a trupei Metallica de la San Francisco transmisa in direct pe site-ul metallica.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here