Plânge Mihai Gâdea de focul Laurei Bretan

0
881

Eurovisionul a mai făcut o victimă! Mihai Gâdea a plâns în direct (și și-a tras nasul în cel mai oribil mod de nepermis de multe ori) pentru că i-a fost furată victoria Laurei Bretan la Eurovision (dar și batistele, dacă le-ați găsit vă rog să i le dați înapoi lui Gâdea!). Apoi, face ce știe el mai bine: MANIPULEAZĂ grosolan. În introducerea interviului, spunea că Laura a fost eliminată de la Eurovision. O minciună. Laura a ieșit pe locul al II-lea. Apoi, susține că Laura Bretan a îndemnat lumea să voteze pentru susținerea familiei tradiționale la referendum. Încă o minciună. În acel mesaj video, Laura NU îndemna pe nimeni la vot.

Pe Antena 3 văd un teatru prost. Mă uit la ceas și-mi dau seama că e mult trecut de ora de culcare așa că cel mai probabil CNA-ul doarme. Dar, la ora 23.15, pe Antena 3, o minoră vorbește despre importanța familiei tradiționale. Parșiv, Gâdea o întreabă dacă ar fi spus la fel în cazul în care cineva i-ar fi atras atenția că dacă face acea declarație i se va face o nedreptate la Eurovision. Laura Bretan spune cu sinceritate că „da, ar spune la fel”.

Gâdea dă de înțeles că ar fi posibil să ajungă, totuși, Laura la Tel Aviv (având în vedere relația apropiată dintre Antena 3 și TVR – întreb și eu: ni se pregătește ceva?!). Laura e un copil bun, inocent. Spune și ea că e posibil să ajungă la Tel Aviv, dar îi urează succes lui Ester Peony. Obișnuit cu ura, Mihai Gâdea e incapabil să înțeleagă de ce Laura îi dorește succes celei care se duce în locul ei.

Alo, CNA-ul luați și voi vreo măsură peste câteva luni?!

Nu-mi vine să cred ce aud! Gâdea e convins că doar el a sărit în apărarea Laurei Bretan. Finala Eurovision a avut loc pe 17 februarie, emisiunea lui e pe 25 februarie!! Bine, că nu citește acest site, că nu a văzut filmarile în care Andrei a comentat acest subiect (în timpul finalei Eurovision și apoi imediat după ce a apărut acel video), nu mă miră, dar mă gândesc că părinții fetei sau dl Paul Nancă (pe care chiar l-am întrebat despre acel video, dar n-a răspuns nici până în ziua de azi) ar fi putut să-i spună că au fost oameni care i-au luat apărarea mult înaintea lui (inclusiv oamenii simpli care au votat-o în concurs). Au fost parlamentari care au luat poziție în tot acest scandal! Este uluitor câtă ipocrizie și minciună este în monologul de final al marelui realizator TV! Ce poate fi mai grețos decât Gâdea vorbind despre nedreptăți?! N-a zis nicio clipă cine sunt cei doi jurați care „au furat victoria Laurei și votul poporului”. N-a zis nicio clipă cine a organizat acest concurs și cum au ajuns în juriu cei doi.

Gata! Vă las! Eu mă duc după lămâi!

P.S. Noi am aflat întâmplător de această intervenție în direct a Laurei Bretan. Dacă n-ar fi fost interviul cu Dan Negru înainte, am fi ratat momentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here