POATE SCM RM. VÂLCEA MAI MULT? 20.10

0
45

Am urmărit atent meciul de ieri susținut de Campioana României la handbal fete. Au jucat la Podgorica (Muntenegru) și începutul era extrem de promițător. Vălcencele au condus la două-trei goluri, apoi s-au tăiat brusc. Observ că în lot sunt foarte puține jucătoare autohtone, că se cam repetă istoria de la CSM. Antrenorul e român, iar Pera vorbește în engleză cu numeroasele jucătoare latino pe care le are. Buducnost a trecut la cârma jocului, s-a dus la 6-7 goluri diferență. Greșeli imense de pasă, de șut, de plasament de ambele părți.

Am crezut că Brest le-a spulberat pe ale noastre conjunctural, dar acum văd că echipa e tare doar pe plan local. Arbitrele daneze au fost și ele ciudate, dând 7 metri constant pentru gazde, iar Radicevici a transformat tot. A înscris 13 goluri în total. Lazovici, care nu făcea nimic la CSM, acum a dat și ea trei goluri. Am luat goluri și când am avut om în plus, ceea ce spune și ceva legat de antrenor. Zamfirescu și Dragut n-au jucat, deși erau acolo. Am pierdut cu 23-19, dar mai grav e calitatea handbalului arătat. O singură marcatoare cu nume românesc, Florica (un gol). În rest mediocritate surprinzătoare în atac, nesiguranță stranie în apărare. Dumanska a intrat în poartă abia la final și nu înțeleg de ce? * SCM RM. Vâlcea este pe locul 3 în grupă așa că mai sunt șanse de calificare!

Severin Călinescu și Costi Prună de la DigiSport au comentat din fața micului ecran și s-a simțit. Ca mine.Nu prea înțelegeau ce se petrece. La un gol, neacordat în urma unei intrări forțate, acuzau grafica. Foarte târziu au înțeles ce se petrece. Altfel, sunt băieți pasionați, plini de elan, de vervă. Nici măcar la astfel de meciuri nu putem trimite un comentator la fața locului? E penibil. Campioana țării, totuși!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here