Precizări despre SANREMO MUSIC AWARDS

0
26

Ionut UngureanuFinala nationala SANREMO MUSIC AWARDS din data de 26 ianuarie 2016, a avut doi castigatori la egalitate de puncte: Ionut Ungureanu (trupa Provincialii) si Andreea Avarvari (trupa AVA).
Asociatia Amici Della Musica, reprezentant exclusiv in Romania al Festivalului Concurs SANREMO MUSIC AWARDS, anunta ca Andreea Avarvarei (trupa AVA) a decis prin e-mail, trimis ieri 4 februarie, retragerea din finala internationala ce va avea loc in Italia in perioada 10-12 februarie 2016:
“Din motive obiective, membrele Trupei AVA, a carei solista este subsemnata, a decis sa nu mearga mai departe, la finala concursului din Sanremo (Italia). Decizia este definitiva. Trupa AVA, Andreea Avarvari” Aceasta decizie a fost comunicata si aprobata de dl. Nicola Convertino, proprietarul brandului SANREMO MUSIC AWARDS. Ca urmare, Andreea Avarvari (trupa AVA) nu mai figureaza pe lista finalistilor concursului din Italia. In consecinta, incepand de astazi, 5 ferbruarie 2016, orice alaturare a numelui SANREMO MUSIC AWARDS si Andreea Avarvari (trupa AVA) va fi considerata ilegala.
In consecinta, unicul reprezentant al Romaniei la Finala Internationala SANREMO MUSIC AWARDS ITALIA din 11 februarie si la GRAND GALA MONTE CARLO din 12 februarie, este Ionut Ungureanu (trupa Provincialii).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here