Pro TV ne-a dat program de divertisment: The Artist Awards (29.12)

1
404

Delia The Artist Awards 2020Să faci din rahat bici dar să și pocnească”, spune o vorbă înțeleaptă din popor. Din păcate, aseară, pe ProTV nu a pocnit deloc.

Azi-noapte am nimerit la marele show The Artist Awards. Recunosc că m-a surprins puțin ora la care a fost programat acest eveniment. A început puțin după miezul nopții (s-a terminat pe la ora 1.45), când publicul țintă al artiștilor implicați în gală era de mult în lumea viselor.

Au participat la acest eveniment, cei mai cei dintre artiștii români, ăia cu milioane de urmăritori, cu sute de milioane de vizualizări… m-aș fi așteptat să îi pună în prime time la cât sunt de bogați în fani. Cu atât mai mult cu cât publicul și-a votat preferații (că așa înțeleg că se dau premiile), de ce să nu îi dai șansa să vadă Gala la o oră rezonabilă?! Încurcate sunt căile showbizului românesc. În fine…

Șoc, groază și umor (involuntar)

Pro TV ne-a dat program de divertisment: The Artist Awards (29.12)Dacă ar fi să rezum ceea ce am văzut aseară pe Pro TV, aș spune: șoc, groază și umor (involuntar). Nu știu dacă televiziunea și-a propus să ne ofere un program umoristic, dar asta a cam ieșit. Au prezentat show-ul Irina Rimes și Jorge. Îmi pare rău pentru Jorge, care îmi e simpatic, dar textul de prezentare a fost insipid. Jingle-ul acela al evenimentului a fost repetat obsesiv. Bine că măcar erau scurte intervențiile celor doi.

A fost șocant să îi aud vorbind pe marii artiști ai neamului. Așa zisele lor discursuri de mulțumire nu treceau de nivelul clasei I. Și, din păcate, nu exagerez deloc. Au fost niște încercări de dialog pe covorul roșu cu niște întrebări de gâgă („ce așteptări ai de la noul an”, „unde o să așezi trofeul”, „ce o să faci de Crăciun”) și răspunsuri pe măsură („ce-mi plac pantofii tăi, vreau să-mi iau și eu” – fără nicio legătură cu întrebarea adresată).

Am aflat că mai toți artiștii premiați sau nominalizați au fost în muuulte topuri. Practic, tot anul au stat „călare” pe topuri. Care topuri? Câte topuri? De unde avem noi atâtea topuri? Nu am aflat răspunsul la aceste întrebări… Oare dacă iei puțin dintr-un cântec, încă puțin din altul, și tot așa, și apoi asamblezi bucățile împrumutate și iți iese un cântec, atunci se pune că și cântecul tău a fost prin toate topurile prin care a trecut fiecare bucățică luată de ici-de colo? Doar așa cred că s-ar explica….

Am intrat aseară pe site-ul evenimentului theartistawards.com în speranța că voi afla cine sunt organizatorii, care sunt criteriile de nominalizare, cum se votează. Aș fi vrut să știu câți oameni au votat (sau trebuie să îi credem pe cuvânt?!). Nu scrie nimic nici pe site, nici pe pagina de Facebook. Ba chiar, azi noapte, în timpul show-ului, încă erau active butoanele de vot pe site-ul oficial. Dar dă bine să pară că avem industrie.

Vă las mai jos listele cu cei mai iubiți din țară (?!?!?!!?)… Așteptăm comentariile voastre.

Lista câștigătorilor:

1. Best New Artist – Mark Stam
2. The Production Artist – Alex Cotoi
3. Best DJ Act – Vanotek
4. The Electronic Dance Artist – Minelli
5. The Pop Rock Artist – Vama
6. Best Trap Artist – Killa Fonic
7. YouTube Award – The Motans
8. Biggest Online Community – INNA
9. Best Song – „Poem” – The Motans feat. Irina Rimes
10. Best Video – „Iguana” – INNA
11. Best Collaboration – „Poem” – The Motans feat. Irina Rimes
12. Best Album – „YO”, INNA
13. Best Show – „Acadelia”, Delia
14. Legendary Artist – Cristi Minculescu
15. Favorite Artist – Delia
16. Best Female Artist – INNA
17. Best Male Artist – Carla’s Dreams
18.  The Artist on TV – Smiley
19.  The Artist of the Year – Carla’s Dreams

 

Câștigătorii primei ediții The Artist Awards – categoria Content Creators:

1. Travel Award – BackPackYourLife
2. Best Ad Campaign Award – Delia pentru Casa de Papel
3. Gaming Award (offered by YouTube) – MaxINFINITE
4. Most Watched Content Creator Channel – Noaptea Târziu
5. Instagrammer of the Year – Alina Ceușan
6. Special Skill Award – Emil Rengle
7. Entertainment Award (offered by YouTube) – Selly
8. Kids Award – Dariana Muntean
9. Gamer of the Year – MaxINFINITE
10. Best Teenage Artist Award – Iuliana Beregoi
11. Biggest Audience Award – 5GANG
12. Fashion Icon Award – Alina Ceușan
13. Beauty Award – Laura Giurcanu
14. Best Sketch Award – Mircea Bravo
15. YouTube Artist of the Year – INNA
16. Special Project Award – L-A SERAL
17. Best Newcomer – Alexia Eram
18. Best Music Parody – Noaptea Târziu
19. Audience Award – Alex Montrey
20. YouTube Creator of the Year – Selly

1 COMENTARIU

  1. Uaaaau, dar ce de comentarii… Pentru ca…. ce de cititori…!
    Respect, pentru articol. Parerea mea de om trecut de 40 care a ascultat si de aia prin tinerete, si de-asta acum, si inca le combin, e ca 🤮Dar asta se cere. Nu mai bine ne bucuram ca n-au ajuns manelele in top?! Inca. Aceiasi artisti iau aceleasi premii, in fiecare an. A cui e vina? A radiourilor. Alea multe, nu astea putine, cum ar fi Romania Actualitati. Doamne, cate piese superbe am auzit pe postul asta de radio, nu le stiu nici numele! Unele, am reusit sa le gasesc pe youtube si m-a socat numarul infim de vizualuzari. Dintre toti cei premiati, ma gandesc ca Delia merita, pentru „best show”. Nu l-am vazut, da’ umbla vorba prin sat ca e supermegaextra. Inna, pentru biggest comunity, whatever. Chiar e, pe cifre. Alex Cotoi, omul chiar produce. Cristi Minculescu, se stie dar mai sunt zeci de legende care merita, cat inca sunt in viata. Cat despre artistul anului, best female, best male, exista un anume spirit de turma, al comunitatii (falloweri-lor) care voteaza la aceasta categorie. E si logic pe undeva, cand auzi de enspe ori pe zi, la posturile alea de radio, de care vorbeam, numai Inna si Carla’s Dreams, ajungi sa crezi ca ei „e cei mai buni”. Cati artisti buni si super buni si cate trupe rock, pop, etc nu sunt in Romania! Dar cine sa ii promoveze? Pacat, sunt sigura ca lumea asta, careia i se baga pe gat, zilnic, non stop, „artistii anului”, ar asculta si altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here