Program și reguli de acces pentru concertul Hollywood Vampires

0
22

Hollywood Vampires (600 x 337)În doar 6 zile, Bucureștiul va găzdui unicul show din estul Europei al celui mai în vogă supergrup al momentului, Hollywood Vampires, format din Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry, Robert DeLeo și Matt Sorum.
Pe 6 iunie la Romexpo vom fi martorii unui eveniment de anvergură, cu personalități de top în prim-plan și cu o producție majoră. Nu rata unica șansă de a fi alături de Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry la cel mai mare rock’n’roll party în pur stil American.
Biletele pentru concertul Hollywood Vampires se pot achiziţiona în continuare din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.
Biletele vor fi disponibile și la casa de bilete situată la intrarea în spațiul de concert.
Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet.
Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.
Portile se vor deschide la ora 18:00, iar DJ Hefe se va ocupa să încălzească atmosfera până la începerea show-ului trupei Robin and the Backstabbers de la ora 19:30. La ora 21:00 este programată intrarea spectaculoasă în scena a supergrupului Hollywood Vampires.
Intrarea se va face pe la poarta C din bulevardul Expoziției.
Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces.
La intrarea în spațiul evenimentului, vor fi amplasate detectoare de metale, iar publicul va fi verificat cu scopul de a nu introduce obiecte interzise, menționate aici: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.
De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele.
În zona de eveniment produsele se vor putea achiziţiona pe bază de jetoane. Preţul unui jeton va fi de 7 lei.
Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Romexpo sunt: metrou pâna la staţia Aviatorilor şi/sau liniile RATB 41, 42, 105, 131, 149, 205, 261, 304, 330, 331, 335, 780, 783 până la 23:00. Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizare transportului public.
Totodată, vă reamintim că toți cei care își vor deschide un cont UBER vor putea merge spre concert sau se vor putea întoarce acasă, fără nicio grijă, beneficiind de o reducere de 25 de lei, folosind codul phoenixentertainment.
Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here