Provincialii la Psihologul muzical (ediția 739 – 26.11.2016)

0
242

Ionuț Ungureanu și Alexandru Rotaru (Provincialii) la Radio Romania
Ionuț Ungureanu și Alexandru Rotaru (Provincialii) la Radio Romania

După o absență de 8 ani, a revenit în studio Ionuț Ungureanu (vocal și lider al grupului Provincialii din Focșani). A venit împreună cu un coleg de grup, Alexandru Rotaru, violonist din Republica Moldova. Am aflat multe despre traseele interne și internaționale ale grupului, despre colaborări vechi și noi. Reacția ascultătorilor a fost una deosebită, au fost peste 500 de mesaje de pretutindeni. Am discutat despre cover-uri, Eurovision, Sanremo Music Awards, concursurile de talente, despre Festivalul de la Mamaia (unde Ionuț a obținut succese remarcabile) despre spectacolele grupului, despre viitoare apariții. Au fost piese de pe albume diverse: „Contraste”, „Aniversaria” , „Ochi de catifea”, „Noaptea pe covor”. Cântarea live va fi programată în 2017. De pe lista cu preferințe am avut piese cu Mireille Mathieu, Al Jarreau, Stevie Wonder, Sting sau Gino Vanelli.
 
Agenda pop-rock a găzduit piese cu Alexandru Andrieș, Jethro Tull, Tina Turner, Ringo Starr, Dolly Parton , noutăți cu Kings Of Leon, Kaiser Chiefs ș.a.
 
Topul Sentimental a fost unul aproape italian. Zucchero este un poliglot iubit în întreaga lume. Primele clasate: 1. Senza una donna (ft. Paul Young), 2. Miserere (alături de Luciano Pavarotti și Andrea Bocelli), 3. Wonderful World (alături de Eric Clapton).
 
Audio:

 
 
 
 
Selecția mesajelor (au fost peste 500!)
Niko, Milano Ciao amici! Vă ascult alături de mama şi vă transmitem toate gândurile noastre bune! 🙂
Patricia, Sao Paolo Salutări! 🙂 LMA Tina Turner! O admir foarte mult!
Alin Rau Prezent, salutari si urari de bine de pe drumurile Americane!
Corina Cotrus Salutari din Franfurkt, ca in fiecare vineri!!!!! Salutati si PROVINCIALILOR- i-am ascultat intro dimineata intrun live…a fost o nebunieeee!
Tudor Florynn Florin ·  Buna dimneata!
Marin Grigorean · VOCE senzationala ce ar merita mult mai mult promovata ii asteptam in Centru Turistic Tara Oasului.
Adriana Boteanu O noapte frumoasă să aveţi alături de ascultători! Eu sunt pe recepţie. Îmi place orchestraţia albumului. Este foarte interesant şi original tot ce aţi difuzat cu trupa invitată. Mulţumesc pentru asemenea invitaţi!
George, Los Angeles Vă salut cu respect! Îmi place muzica invitaţilor. Foarte bună piesa „Time”! Felicitări!
Mary, Piteşti LMA de Sf Andrei! Emisiunea este super! Eu iubesc foarte mult trupa Queen şi m-aş bucura să ascult o piesă, dacă se poate. Pupici!
Martha, Germania Vă ascult cu multă plăcere! Mulţumesc pentru asemenea invitaţi!
Marco Ravinelli Va ascult din Peru, Provincialii este o trupa nemaipomenita, mare calitate!!!
Teddi, Londra Mie mi-au plăcut, în general, cam toţi artiştii care au venit din Republica Moldova… Singurii cu care nu m-am împăcat au fost băieţii de la O-Zone. Sora mea punea pe repeat caseta (sau piesa – nu m-am lămurit nici până azi dacă au avut mai multe piese, pentru că toate îmi sunau la fel). Am rezistat o lună cu această tortură. Apoi, într-o zi, după ce ea a plecat la şcoală, i-am forţat uşa de la cameră, am stricat încuietoarea, am intrat şi… am rupt caseta, am făcut-o mici fărâme! Am fost pedepsit o săptămână, dar a meritat! :)))))))))
Black Eloise Ce părere aveţi de faptul că Delia a anunţat concert, peste câteva zile, cu bilete de 750 de lei? Vi se pare o industrie sănătoasă?
Marius, metalfan Cea mai mare sumă pe care am dat-o pe un bilet, a fost 500 şi ceva de lei pentru Rolling Stone. Aş fi dispus să dau mai mult, doar dacă Delia e acompaniată de Stones sau AC/DC… Înţeleg că de banii ăştia primim şi ceva de băut (ceea ce la Rolling Stones n-am avut parte), dar… :))
Ankka Iorgu O încântare! Foarte bune coverurile! Felicitări!
Traian Wow! Am rămas fără cuvinte! Mie mi se păreau scumpe biletele la concertul lui Alexandru Andrieş, dar acum că aţi spus despre Delia… am intrat pe eventim şi mi-am luta bilet la Dom Profesor. Mi s-a părut ieftin ca braga! :))
Lavinia Ban Cum a fost participarea la Sanremo Music Awards?
Sabina Sting mi-a mers la suflet! Mulţumesc!
Artă şi Pictură Vă ascult cu drag!Sunteți foarte simpatici! O companie plăcută pt mine care pictez acum.
Gabriel Pentru ascultătoarea care a trimis mesaj mai devreme: nu e un lucru rău faptul că unii artişti se bazează pe hiturile vechi. E tot mai greu să impui astăzi o piesă, dacă nu ai în spate o casă de discuri mare. Uite… nici Maiden, nici Metallica, niciun alt artist consacrat nu mai are astăzi hituri… S-a cam „spart” piaţa. Indiferent cât de multe albume a lansat Cohen, tot câteva piese sunt recunoscute de publicul mare. Asta nu înseamnă că albumele recente nu sunt bune.
Dana Exact! Cântă în continuare, iar Jagger se mişcă exact ca acum 40 de ani… Cum e posibil????
Alexa Mă gândeam doar că aud mereu scuza: „asta cere publicul”. Dacă publicul plăteşte bilet la un concert şi se adună acolo 10.000 de oameni, atunci… „publicul cere”. Din acest motiv mă aşteptam să reacţioneze presa care se ascunde în spatele acestui slogan. 🙂 D-asta mi se părea logic să reacţioneze.
Teodora Felicitări trupei Provincialii! Pentru muzică şi pentru decenţă!
Jeni Vă ascult şi între timp am băgat cozonacii la cuptor. Sunteţi o companie plăcută!
Veronica, Cluj Eu mi-am cumpărat bilet la Dire Straits la Cluj, dar m-am gândit că vor veni cu Mark Knopfler… apoi am aflat că sunt doar foştii lui colegi… în fine, acum mă voi duce dacă tot am dat banii.
Dorian Grey Adevărul e că sunt artişti şi artişti. Sunt un mare iubitor al muzicii King Crimson. Locuiesc în Liverpool de 14 ani. Într-o zi am avut şansa să-l văd pe stradă pe Robert Fripp. Dar nu am avut curaj să-l abordez. Sunt unii oameni care pur şi simplu nu au o atitudine prietenoasă. De la Brian May am autograf, pe el nu am avut nicio reţinere să-l abordez într-un club… Desigur, iubesc King Crimson în continuare.
Liana Ce mă bucur că difuzaţi piesele lui Zucchero!
Vicky Noi nu umblăm cu bostanul. Noi umblăm cu usturoiul, îl punem pe noi, aşa cum avea Rambo centura cu gloanţe, sau Marcian Petrescu centura cu muzicuţe. :)))
Boogie Noaptea de Sf Andrei este singura în care nu ne vizitează Eddie, mascota Maiden. Din cauza usturoiului. :)))
KissArmy Am o veste proastă pentru voi… în supermarket-uri se găseşte doar usturoi made in China… deci sunt şanse mari să nu aibă efect… :)))))))))))
Niko, Milano Mulţumesc pentru muzică! Mulţumesc pentru The Doors!
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here