RECORD. Filmul „Miami Bici” a depășit recordul stabilit de filmul celor de la 5Gang în primul weekend de la lansarea în cinematografe

0
296

Miami Bici, pelicula cu Bromania (Matei Dima) și Codin Maticiuc, a devenit cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani după primul weekend de la lansarea în cinematografe.

Peste 153.000 de spectatori au văzut, în primele zile de lansare, comedia regizată de Jesus del Cerro (regizorul serialului Vlad de la Pro TV).

Publicitate

Astfel, a depășit recordul stabilit în primul weekend de filmul scos de vloggerul Selly – 5Gang: Un altfel de Crăciun, cu Matei Dima în rol de regizor.

Recordul filmului cu Selly, din primul weekend, era de 146.000 de spectatori.

Scenariul filmului „Miami Bici” este scris de Codin Maticiuc și Alex Coteț și produs Maticiuc, împreuna cu Matei Dima și regizorul Jesus del Cerro.

Matei Dima (Bromania), despre Miami Bici:

„Este un sentiment extraordinar să vedem cum munca pe care am început-o în urmă cu doi ani este admirată de atât de mulți oameni și mă bucur enorm că am mai doborât un record la un timp atât de scurt de la ultimul film, arătând întregii țări că dacă tu crezi cu adevărat în ceva, poți să reușești absolut orice.

Este un proiect care putea să nu meargă din multe motive, dar noi am tras cu dinții de la început până la final și l-am adus în punctul în care este.

Deși este admirat de mulți oameni acum, el va fi și mai apreciat timp, când se vor simți efectele acestor primi pași pe care îi facem în industria cinematografiei.”

Puteți citi mai multe aici: https://www.paginademedia.ro/2020/02/miami-bici-record-de-spectatori-bromania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here