REVIN LA HOLBĂRI

0
16

echipa de spada a Romaniei 2016* S-a reluat Garantat 100% cu Adrian Enescu, invitat. A fost o idee bună a TVR! O imensă pierdere pentru cultura, muzica noastră…
* N-am văzut tv vreo 4 zile. De fapt n-am avut canale de sport. Mai sunt și astfel de cabliști pe litoral…
* Frumoasă festivitatea de închiderea a Jocurilor Olimpice. Pentru noi a fost  cea mai slabă participare în multe decenii. În 1956 am avut 13 medalii! În 2008 au fost  9, iar la Londra în 2012, au fost 8. Loc mai slab de 47 n-am avut niciodată pe națiuni. * La Aeroport lotul era așteptat numai de Alin Petrache și de la Narcisa Lecușanu. Ana Maria Popescu a spus câte ceva cu mult sens: spadasinele n-au fost aduse acasă după concurs ceea ce le-a deranjat absolut justificat, echipamentul a fost penibil, ele simțindu-se ca din lumea a treia, parcă erau de la ajutoare. Fetele au fost afectate și de graba celor care au criticat rezultatele lor de la proba individuală. Și iar au dreptate!  Cei 17 sportivi cu medalii la gât meritau o primire frumoasă, demnă! Se vede câtă atenție acordă Guvernul, Parlamentul sportului!
* Ce supărat e Naum pe declarația pe unui șef de la CSU Craiova, car a îndrăznit să atace televiziunile care nu au specialiști la comentarii! Ce mult a vorbit și ce incorect a abordat subiectul. Ce mulți bani iau cluburile de la televiziuni. Se pare că e adevărat, dar nici ce se petrece azi nu e o.k. Nu pot dicta jurnaliștii și cum să joace, câți bani să dea, cine să intre, cine să fie vândut, cine să fie la națională. Fotbalul fără televiziuni nu trăiește? Dar televiziunile astea cu câte 4-5 canale de sport ce fac fără fotbal? Exercițiul de admirație față de Dinamo și Andone e permanent la Naum. Asta înseamnă că e corect? Ai avut 7 jucători sub 21 de ani. Wow! * Ecourile după Steaua- Dinamo nu s-au stins. Intervențiile lui Becali sunt delirante. Pendulează între lozinci creștine (admirate de Florian Bichir, spre stupoarea mea) și bani-bani-bani! Tamaș să bea, să fumeze, că e matur. Alibec să nu mânânce, să nu bea nici cola, să nu mai fumeze și atunci îl ia. Dar n-am auzit că respectivul ar vrea să meargă la Steaua. Vinde și nu vinde. Îl dă pe Stanciu, nu-l dă...Bani și Dumenezeu la vreo trei posturi…murdărie morală promovată de televiziunile care se laudă că ajută FOTBALUL!
* Continuă să apară plictisitorul Dan Filoti. Un om fără pic de har de moderator. Fără voce, fără idei. Emisiunea nu are construcție, nu are producător. Se discută despre masa musculară a lui Chivu, despre Stanciu și se dă legătura unui jucător, Constantin Nica, aflat în Italia. Nu știu cine e. Nicio conexiune cu subiectul. Trebuia vorbit  despre cutremur și La DigiSport, nu?
* Am văzut cum a fost curtat, periat și menajat Tăriceanu pe B1TV de către Ion Cristoiu și S.Mânăstire. Să-ți bârfești invitații precedenți mi se pare o mare mitocănie a unor moderatori teve. Tăriceanu a recunoscut că a fost și este mare prieten cu Liviu Mihaiu, dar nu l-a ajutat, doar l-a recomandat, pentru că-l știa iubitor de natură și de Deltă. Chiar așa? Pescar mare, nu?
* ”Cumințenia pământului” apare excesiv peste tot și sunt convins că reacția e de respingere. Dealtfel, am aflat că suma necesară nu s-a strâns, dar Statul e obligat să cumpere statuia, pentru că a semnat un contract!
Hexi Pharma, un subiect care nu se dă dus! Acum totul a fost O.K. Toată ancheta lui Tolontan și a GSP cade sau așa pare…Dezinfectanții au fost buni și utili ? Tolontan subliniază că ilegalitățile demonstrate rămân nesancționate,licitațiile trucate, decesele din spitale în urma unor infecții nosocomiale rămân în aer? Procurorul general a zis că diluările au fost în regulă, așa că putem sta prin spitale liniștiți. Nu de la substanțe murim acolo! * A3 a avut o dezbatere dură și politicoasă (se vorbea cu Dumneavoastră) între Tolontan și eternul său critic din trust, M. Badea. N-am văzut mult, pentru că era la ora meciului, dar părea interesant. Tema era tot Hexi!
B1Tv experimentează tot felul de dudui total nepotrivite rolului de moderator teve. E greu de imaginat cum le găsesc. Nici frumoase, să leșini, nici deștepte! E o artă, nu?  Doar netalentate! La bărbați situația e și mai gravă. A apărut acum unul care vorbește ca la birt, are o meclă înfiorătoare și e logoreic. Aroganța lui șochează. Nu-i rețin numele și nici nu-mi propun!
*Manchester City a bătut cu 1-0 pe Steaua.Un meci cumințel. Steaua n-a arătat rău de data asta. La DigiSport e sunat, imediat după meci, Becali. Setea maladivă de vocea inițial plictisită, de vorbele mereu identice, mereu cu bani, e chinuitoare. Stanciu a adus Stelei nu știu câte milioane euro.Pe Becali nu-l interesează altceva. L-a lăudat pe Stanciu de l-a uscat. Ca pe o marfă de vândut.  V. Moraru îl provoacă lejer…Radu Paraschivescu are o teorie cum că nu contează numai banii…Am convingerea că având  500 de milioane de euro se poate face echipă și la București sau oriunde în România. Nu cu români, pentru că ei nu au mentalitate de campioni, ci cu străini aleși pe sprânceană, cu profesioniști. ”Nu sunt eu chiar așa de lacom. Inima mea nu este așa. Vreau bucuria suporterilor” zicea GB în tirada sa actoricească. A încheiat enervându-se pe Aramată, pe Boroi…care e și el cu doctorat. Ne-a amintit că el, Becali, a scris 5 cărți!* Presa de azi arată cât de bine se pricep oamenii de la GSP la fotbal. I-au dat 5 lui Tudorie, care e o catastrofă lipsită de talent, exact ca lui Hamroun, care a alergat, a creat faze, a încercat să joace. Boala antiSteaua de la GSP se știe, dar se poate face și cu puțină perdea, de dragul celor care cumpărăm acest ziar de la chioșc!* Am revăzut meciul la Dolce TV, cu un comentariu decent al lui Grădinescu. Apărarea e varză la Steaua, Tudorie e inutil (chiar dacă a alergat mult și lent), Ov.Popescu s-a străduit, Popa e dezordonat, Stanciu are calitate, dar nu are colegi de nivelul lui, Momcilovici mi-a plăcut în mare măsură, deși a luat 5 de la GSP, iar Hamroun a încercat tot ce s-a putut. Prezențe șterse, cu minus tehnic au avut Bourceanu (știe doar pasa înapoi), Mitrea, Achim, Muniru (chiar dacă a făcut 2-3 sriblinguri fără efect). Aganovici e mai eficient decât Enache. * N-au fost cartonașe, Steaua a avut galerie mai frumoasă decât acasă, la cornere a fost egal, la șuturi pe poartă 6-3 pentru City, iar la posesie City a avut 62%! Un amical în toată regula cu un rezultat decent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here