ROTTING CHRIST, trupă pe care o puteţi vedea la Rockstadt Extreme Fest 2014, a făcut un cover după piesa "Cine iubeşte şi lasă" – VIDEO

0
220

ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, este cea de a doua trupa confirmata la Rockstadt Extreme Fest 2014.
ROTTING CHRIST a luat fiinta in 1987 si a facut pasul decisiv spre scena de metal extrem in 1993. Momentul a coincis cu lansarea albumului “Thy Mighty Contract”. Black metalul elen impus de ROTTING CHRIST odata cu lansarea acestui produs a devenit un standard de referinta pe piata europeana si mondiala, iar “Thy Mighty Contract” si-a castigat un loc in galeria materialelor ce sintetizeaza esenta black-ului clasic.
 
In decursul unei cariere de peste 25 de ani ROTTING CHRIST a evoluat mereu sub aspect stilistic si a lansat 11 albume full length, caracterizate de o mare diversitate a formelor de exprimare muzicala, dar fidele radacinilor ideatice ale formatiei.
 
Albumul „Theogonia”, lansat in 2007, este un reper in existenta trupei, deoarece marcheaza tranzitia formatiei spre zona blackului atmosferic.
 
Anul 2010 a insemnat lansarea albumului „Aeolia” – un album conceptual epic, inspirat de mostenirea culturala greaca si particularizat de colaborarea, inedita, cu un cor feminin al carui repertoriu este compus din cantece de jale.
Iar anul 2013 a adus fanilor formatiei un nou motiv de bucurie: lansarea albumului “Kata ton Daimona Eaytoy”, un material multicultural, ce inglobeaza incursiuni sonore inspirate de civilizatia incasa, de cea maiasa, de cultura popoarelor slave si, nu in ultimul rand in mitologia elena.
 
Albumul include un cover remarcabil dupa piesa „Cine iubeste si lasa” si este o incursiune in lumea fascinanta a civilizatiilor antice si a aspectelor oculte ce izvorasc din latura intunecata a fiecareia dintre ele.
Rotting Christ – Cine Iubeste Si Lasa

 
Pana duminica 13 iulie se mai pot cumpara abonamenete pentru Rockstadt Extreme Fest la pretul de 130 lei, urmand ca de luni 14 iulie pretul sa devina 150 lei.
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in Libraria Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Bilete.ro, BLT.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.
Afisul festivalului este completat cu noi confirmari: SIBERIAN MEAT GRINDER (Rusia), GOD (RO), ROADKILLSODA (RO), BLOODWAY (RO), KISTVAEN (RO), VALERINNE (RO), ROCK N GHENA (RO), TARG3T (RO), NECROVILE (RO), PROJECT FOR BASTARDS (Franta), POEM (Grecia), THE LUMBERJACK FEEDBACK (Franta), PERSEVERANCE (RO) si DECEASED (RO).
Acestea se adauga celorlalte peste 20 de nume foarte apreciate de iubitorii de metal extrem:BEHEMOTH (Polonia) – varful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala, OBITUARY(SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, SODOM(Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern, ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, ), DORDEDUH (RO), una din cele mai cunoscute si apreciate trupe romanesti la nivel international, SKELETONWITCH (SUA), MISERY INDEX (SUA), BELPHEGOR (Austria), THE AGONIST (Canada), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), BORN FROM PAIN (Olanda), FLESHGOD APOCALYPSE (Italia), ARSONISTS GET ALL THE GIRLS (SUA), INFECTED RAIN (Republica Moldova),  INDIAN FALL (RO), KULTIKA (RO), CODE RED (RO), HTETHTHEMETH (RO) si THE DIGNITY COMPLEX (RO).

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here