S-A DUS ȘI 850

0
294

N-am avut acest scop să ajung la cifre impresionante. Mă bucur pentru ele. 16 ani, 850 de nopți. E ceva. Vreau mai mult? Acum că m-am obișnuit, chiar mi-aș dori 900 și poate 1000. Nu mai mult! Și sunt absolut sincer.

Au venit oameni dragi, care au mai fost, dar care și-au dorit să fie cu mine , cu Iulia Radu (ea a stat mai mult cu noi pentru că a filmat cu două camere, cu OBS) în studio. Diana Croitorescu (absentă de o vreme, din motive de sănătate, de la pupitru) a venit cu fiica ei și ne-a bucurat pe toți. Îi doresc de mii de ori sănătate. Emilia Nicolae a venit pentru a 5-a oară. O adevărată pasionată de muzică, sport și teatru. O reală prietenă a emisiunii și a site-ului, a forumului când exista. Au revenit, din dorința lor Nicu Turcu, Dan Ciolompea și Vlad Pârâu. Am avut și un debut, un DJ pasionat de muzica anilor 80, Valentin Stoica, prieten de FB cu doctorul D. Ciolompea. Vlad ne-a cântat (voce, chitară), a făcut duet cu Nicu Turcu (a cântat și el foarte bine pe cont propriu). Am avut parte și de o alternativă de imn al emisiunii Psihologul Muzical. După înregistrare îl vom folosi. Deocamdată îl găsiți live.

A onorat invitația Mircea Baniciu, care a ieșit pe primul loc în sondajul musafirilor  așteptați în 2019. N-a stat mult, dar i-a încântat pe ascultătorii de acasă și din studio. A promis că va reveni.

Au avut loc drăguțe schimburi de cadouri. Trebuie să menționez aici gestul minunat al editurii Humanitas care ne-a oferit lucrări valoroase, de referință, semnate de Neagu Djuvara. Editura Baroque Books &Arts (o editură preocupată de estetica deosebită a cărților publicate) ne-a bucurat cu 5 titluri diferite dintr-un catalog pe care-l recomand tuturor. Plus agende inedite pentru toți. Mulțumesc prietenului nostru C.P. care a intermediat relația cu editurile generoase.

Mulțumiri se cuvin și altor ajutoare :

CD-uri de la Ioana Sandu,”Porto Franco” de la Paul Prisada (DVD și CD din 2017) ș.a.m.d. Poate la următoarea ediție cu ascultători în studio vom avea  sprijin și de la producătorii muzicali majori din țară. Și de ce nu, de la organizatorii de evenimente (5-10 bilete la un concert mare din acest an, ar încânta pe oricine). Bat și eu șaua…

Silvia Ștefănescu a creat un Pampsy mai mare, ideal pentru 850 de ediții.

Diplomele au fost concepute  de Aurelia Nistor și executate de firma Quick Design.

Toți cei prezenți au primit câte un CD cu Best of Top 5 Sentimental 2018.

Am avut 5 reprize de live-streaming  și am rămas cu o întrebare fără răspuns satisfăcător (pentru mine): de ce nu vor, de ce nu-și doresc mai tinerii ascultători să fie prezenți în studio odată la 50-100 de ediții? Mă refer la cei de 18-25-35 de ani.

Am lansat de acum invitația pentru ediția intermediară, 875! Cei care doresc îmi pot scrie prin mesaj privat. Răspuns veți avea în timp util.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here