SIMONA E LIBERĂ! 7.04.

0
25

Simona Halep
Simona Halep

Sunt şocat de reacţiile unor persoane importante din sport, în frunte cu preşedintele C.O.S.R. Alin Petrache şi Ilie Năstase, care-şi permit s-o someze pe Simona Halep să participe la FedCup, în întîlnirea din Canada! Simona a explicat că are contract cu Porsche, că e obligată să fie la Stuttgart pe 20 aprilie. Mi se pare deplasat acest model de patriotism de doi lei invocat de criticii Simonei, care se fac că nu ştiu că fata asta a muncit ajutată NUMAI de familie, că s-a pregătit pe bugetul lor şi al ei, că succesul din acest moment nu are nicio treabă cu România. E un sport individual, care nu este sprijinit cu mai nimic de stat. Faptul că unii se fotografiază cu un sportiv de succes, nu-l face pe acel sportiv să stea drepţi de câte ori o cheamă cineva. Simona a adus mai multă imagine pozitivă României decât 100 de politicieni la un loc. Mă mir că Ilie Năstase nu ţine minte că şi el făcea ce dorea în sport. Că există contracte care trebuie onorate! De când e politician, confundă temele. Simona e liberă să decidă care-i sunt priorităţile şi nimeni n-are dreptul s-o judece pentru asta. Sigur m-ar fi bucurat să fie şi ea în echipă, dar n-am dreptul să-i reproşez nimic.
 
PS. Gazeta Sporturilor (care consacră politicii şi puşcăriaşilor primele 3 pagini ale sale) semnalează că Simona nu are contract cu Porsche, conform PR-ului firmei din România. A primit în dar o maşină în 2014. Datele problemei nu se schimbă, din punctul meu de vedere.
 
PARTEA NAŢIONALĂ – CĂTĂLIN TOLONTAN
http://www.tolo.ro/2015/04/08/partea-nationala/
 
SIMONA ŞI FEDCUP – OVIDIU IOANIŢOAIA
http://blogsport.gsp.ro/ioanitoaia/2015/04/07/simona-%E2%80%A8si-fed-cup/
 
IPOCRIZIA… GAME SET ŞI MECI
http://www.adriangeorgescu.ro/2015/04/07/ipocrizia-game-set-si-meci/
 
Prima reacţie a Simonei Halep după atacul lui Ilie Năstase
Citeste mai mult: adev.ro/nmfyfp
 
CTP îl face praf pe Ilie Năstase după ce acesta a criticat-o pe Simona Halep: „În plină glorie, el a cerut o vilă şi i s-a dat“
Citeste mai mult: adev.ro/nme2zs

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here