The Prodigy va concerta la Festivalul Electric Castle de la Bonţida

0
46

The ProdigyTrupa britanică The Prodigy va susţine un concert în cadrul Festivalului Electric Castle, care va avea loc, între 25 şi 28 iunie, la Castelul Banffy din comuna clujeană Bonţida, evenimentul fiind inclus în turneul european al formaţiei.
 
Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de organizatorii Electric Castle, la a treia ediţie a festivalului s-a confirmat prezenţa, pe scena principală, a legendarei trupe The Prodigy. „Consideraţi părinţii rave-ului, cariera lor de peste 25 de ani s-a bazat doar pe «muzică fără compromisuri», trupa sfidând încă de la început orice regulă, schimbând percepţii şi reuşind să intre definitiv în istoria muzicii moderne. Orice festival din lume îi doreşte pe cei de la The Prodigy ca headliner, de aceea negocierile cu trupa au durat câteva luni“, se arată în comunicat.
 
Concertul pe care The Prodigy îl va susţine la Bonţida este inclus în turneul european al trupei. Organizatorii Festivalului Electric Castle au adăugat că trupa The Prodigy va evolua în formula Liam Howlett (fondatorul trupei), Keith Flint şi Maxim, celor trei alăturându-se în show-urile live, cum va fi şi cel de la Bonţida, şi alţi muzicieni. „Fanii şi criticii consideră că «The Day is My Enemy», cel mai recent album, lansat oficial în urmă cu trei zile, după şase ani de aşteptare, este unul dintre cele mai bune albume din întreaga lor carieră, iar Liam Howlett declara în urmă cu puţin timp că prin acest album doresc să zguduie industria muzicală actuală deoarece aceasta este «plană şi fără personalitate». În jurul acestui nou album va fi construit şi show-ul pe care The Prodigy îl va susţine la Electric Castle 2015“, se menţionează în comunicat.
 
Totodată, a fost confirmată prezenţa la festival a unor artişti precum A.Skills & Krafty Kuts, Eskmo, Woralks, Sattelite, Tesco Disco şi Silent Strike. De asemenea, începând de joi, biletele la festival pot fi achiziţionate de pe electriccastle.ro, din reţeaua Eventim sau de pe eventim.ro, la preţul de 289 de lei.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here