SPORT ȘI MUZICĂ19-21.09.

0
29

SIMONA HALEP, MULT MAI BUNĂ – ACUM E CAMPIOANA DE LA ROMA! 

A făcut un prim set fără cusur. A surprins-o pe Muguruza. 6-3 urmat de 3-0 în al doilea. Credeam că e gata și n-a fost așa. A pierdut setul cu 4-6. Decisivul a fost palpitant, dar Simona a scos ce era mai bun, a avut răbdare, Muguruza a greșit destul de mult și Halep a câștigat cu 6-4. N-am înțeles de ce au programat italienii meciul final tocmai luni, la o oră aiurea, dar nu mai contează. A dominat clar primul set. 6-0! E clar că Pliskova a venit gata accidentată la acest meci deși ziua precedentă n-a avut probleme. La 2-1 pentru Simona, a abandonat!

*Comentariu proCraiova fără rușine la DigiSport. Nistor îl lovește pe Eric și nu ia niciun cartonaș. Băieții se fac că plouă, tocmai ei care judecă mereu toate fazele? Ei care spun unde ar trebui pasat, șutat? Arbitraj cel puțin dubios în prima repriză cu Voluntari. Craiova a dat un gol frumos. Crăciunescu afirmă că Nistor merita un galben, dar în alte țări lua roșu! Apoi Craiova a jucat frumos, deși a fost egalată și a dat un gol excelent prin Cicâldău, ratând alte ocazii. Ilfovenii lui Teja n-au cedat. Multe situații de arbitraj părtinitor comentate jenant de tandemul  de la Digi! Grădinescu de la LookPlus e mult mai aproape de meseria asta. Victorie meritată cu 2-1.* Nu era nevoie să atace nimeni opiniile celor de la Voluntari, care, pe drept, sunt nemulțumiți de arbitraj. Intervine telefonic Cârțu care e finul lui Crăciunescu din studio. Discuție perfect obiectivă, nu? Desigur, are opinii, despre Covid, pe care între timp l-a cunoscut bine de tot. Cu un non-moderator ca Filoti ce dezbatere se poate naște? A mai oftat, dar s-a făcut că plouă la ironiile lui Cârțu la adresa FCSB. * Bergodi nu mai e agreat de unii de la Craiova, spune același Filoti, în contextul acestei victorii. 12 puncte din 4 jocuri, adică maxim! Mizerii umane sunt peste tot, iar oltenii sunt bogați…Pe ecran scrie ”Bergodi, cel mai nervos ”oltean”! Adică DigiSport joacă pe partea contestatarilor. * Gabi Balint se bucură de victoria CSA Steaua la FCSB2 în Berceni. E normal, având în vedere ”simpatia” declarată pentru Becali! Și FCSB2 a avut om în plus, dar valoarea nu ține de numărul de jucători. În Serbia FCSB1 a avut doi oameni în plus și n-a contat. * Firește că și cei din studio se pricep la pandemie, dar se informează greu, nu știu exact unde s-a permis accesul publicului pe stadioane. La noi s-ar putea în octombrie, zicea ministrul Stroe.*

La DigiSport (20.09) Ilie Dumitrescu are momente în care își găsește cu greu vorbele. Helmut a fost sincer și a spus că n-a rezistat să vadă meciul FCSB din Serbia. Sănătatea e mai importantă decât orice. Bine zice. Adi Petre va trebui să fie mult mai activ, spune Ilie. Are așteptări de la Robert Ion. Filoti Șușotilă se chinuie oricum cu orice se discută.  Este absolut nefiresc să nu știe Pintilii în ce stare e Fl. Coman. I-a trimis pe jurnaliști la medicul echipei. Normal e ca din partea clubului să existe un comunicat simplu și clar. E, totuși, jucător de națională! * Comentatorii Angheluță și Ștefănescu pornesc comentariul serii printr-o afirmație cretină. Dacă pierde, FCArgeș e sub Topola. Și ? S-a terminat cu 3-0, cu 3 goluri date de Dennis Man. Adi Petre a jucat doar o repriză. Filoti a fost deranjat că Straton a vorbit de Steaua și nu de FCSB. Omul e la primul meci în echipă. Finalul a prins 9 jucători foarte tineri în teren. Comentariul lui Emil Grădinescu (Look Plus) a fost agreabil. El a văzut un offside la golul trei al FCSB. Posibil, dar nu contează. * UTA- Poli Iași 2-3 un joc frumos, cu goluri deosebit de frumoase!* Nicolo Napoli e antrenor la FCU Craiova în Liga secundă, iar echipa e pe primul loc acum.

CSM BUCUREȘTI =CRISTINA NEAGU

E bine și nu e bine. Cristina e singura care pare convinsă că echipa poate face performanță! Nu văd rolul antrenorului în situațiile critice. Echipa a condus în Danemarca, la un moment dat, cu 6 goluri. Ne-au egalat și era să pierdem. Carmen Martin, Lazovici dar mai ales Neagu (10 goluri) au rezolvat minutele de final, extrem de încinse și datorită unor arbitri aduși din vecini, adică din Olanda! Scor final 29-30!

BALLANDO CON LE STELE, TALE QUALE…Două emisiuni de la Rai 1 de urmărit. Cea de-a doua e varianta mult mai bună a formatului Te Cunosc de Undeva.

La TV5 35 de ani de Premii Victoires pentru muzică. Tina Turner cu Golden Eye, Bocelli, Paul Anka, Stevie Wonder (Superstition în 2000), Sting (If I Ever Loose My Faith), Elton John (Your Song), Diam s (prima raperiță care a luat acest premiu) cu Ma France a moi, Veronique Sanson (în 1993), ea a luat și un Victoire pentru întreaga carieră, au cântat cu ea Lara Fabian, Maurane, apoi Rita Mitsouko, Ophelie Winter, Roch Voisine, Native, Pow Wow, Yannick Noah, Pascal Obispo (1997), M (nu mi-a plăcut vreodată),  Alain Bashung (2009), omagii aduse dispăruților Barbara, Leo Ferre, Serge Gainsbourg, Jean Ferrat ș.a.m.d. Francezii respectă muzica!

V. Grigoroiu a avut un interviu destul de dificil cu Ilie Năstase la DigiSport 1 (20.09). Omul i-a spus clar că nu se uită la tenisul de la Roma, că nu are ce comenta, că nu-i plac competițiile fără public. De voie, de nevoie s-a ajuns la amintirile lui de jucător la Roma. A locuit o vreme în Italia. Gazda a sărit la subiectul cu femeile, cu cele 2500 de cuceriri. Cea care a scris cartea, a vrut să exagereze ca să vândă.A lămurit iar Ilie. Ilie nu are carnet pentru că a circulat băut. Îl acuză pe Băsescu, fără nicio legătură. Că circula beat mort și el nu era pedepsit. E supărat pe Justiție. Din acest motiv ”săracul” Ilie Năstase circulă acum cu trenul.Nu găsește pe nimeni să-l ajute cu mașina. Cam așa s-a făcut preludiul jurnalistic pentru semifinala Simonei cu Muguruza la Roma. În ziua de 20 s-au acceptat 1000 de spectatori în tribune. N-au venit prea mulți. Nici la finală n-a fost lume!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here