SPORTUL AJUTĂ LA RELAXARE

0
39

sport (600 x 300)În contextul de azi când orice scrii, sau preiei, e taxat sau comentat intolerant, fără atenţie, cred că soluţia optimă pentru asigurarea unui echilibru psihic, este sportul. Mă uit cu plăcere la final Djokovici- Murray…acum e 6-2…se joacă setul doi…şi Djokovici câştigă turneul de la Paris cu 2-0!
La Timişoara s-a jucat pe o ceaţă imposibilă pentru televiziune. Pe stadion jocul a fost întrerupt în minutul 41 (atâţia decedaţi erau în acel moment după tragedia de la Colectiv). Dinamo a bătut în deplasare cu multă şansă. Azi CSU Craiova a terminat la egalitate acasă cu ASA Tg Mureş, 1-1 !
Steaua joacă azi la Cluj partidă considerată acasă, cu Botoşani! De ce? Pentru că Naţional Arena nu mai e o.k. după tragedie, nu are avizeşe necesare, iar în Bucureşti nu s-a găsit un stadion primitor şi valabil.
Fetele de la Baia Mare au jucat un handbal ceva mai bun la Rostov decât acasă, dar au pierdut la un gol diferenţă. Echipa nu mai arată ca acum doi ani, asat-i clar!
La gimnastică aerobică sportivii români au adunat un frumos buchet de medalii!
România-Italia la handbal masculin. Prima repriză a fost neaşteptat de echilibrată…17-13 în minutul 35…27-18 în min 52…44-25 la final! Poate batem Austria acasă şi atunci se ajunge la golaveraj…
Steaua- Botoşani 5-3 după un joc mai bun decât mă aşteptam. Cartonaşe multe…Cu Dinamo nu vor mai fi jucători destui…poate intră Dică şi Rădoi, nu?
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here