„ȘUȘOLOTI” ,VORBE ÎN VÂNT ȘI STADION „PRIVAT” PENTRU ARMATĂ (16 – 17.09)

0
119

„ȘUȘOLOTI” ,VORBE ÎN VÂNT ȘI STADION „PRIVAT” PENTRU ARMATĂ (16 - 17.09)Un „Șușoloti” (Filoti+Șușotel) îmbrăcat în vișiniu, cu invitat de la Rapid (Daniel Nicolae), ironiza unele declarații ale lui Mihai Stoica, făcute la același post, dar într-o altă emisiune. De ce nu se ocupă suporterii de treaba lor și să lase locul de jurnalist celor care au calități pentru astfel de profesii? Faptul că M. Stoica a afirmat că pentru el FCSB e Steaua l-a iritat pe celălalt mare jurnalist (adulat de egomaniacul Banciu), biciclistul R. Naum. Între timp Emil Grădinescu, jurnalist și el, dar cu coloană, a fost aspru criticat de talpanii armatei, pentru că a folosit în comentariul său de la LookSport, de la FCSB- Dinamo 6-0, de mai multe ori numele de Steaua.

*Apropo, tot „jurnaliștii” GSP și DigiSport au lansat vestea că vine la meci, ca să-i enerveze pe steliști (sau pe fecesebiști?), Maccarone, cel de la Middlesbrough F.C., care a chinuit Steaua în 2006 (sau nu era atunci?). A venit? L-au văzut? Nu l-a cazat Bonetti? A plecat cu el? Păi nu zicea Filoti că nu e bine să faci declarații, dacă nu ai acoperire?

*Citesc în GSP de azi, 16.09. „Vreau să batem Steaua” (era vorba de declarația lui Adr. Mititelu Jr.) De ce au titrat așa, odată ce nu e voie? Cât de nesimțiți și de ipocriți pot fi? În pagina următoare au scris despre CSA vs FCSB, iar răspunsurile date de E. Grădinescu mi-au plăcut. CSA Steaua a creat secția de fotbal în 2017. Altfel, vorbe în vânt și justiție bolnavă!

  • Deși a fost meci Jablonec – CFR 1-0, Naum a simțit nevoia să discute telefonic cu Balint despre situația Stadionului Ghencea. Perseverența lui Balint în a susține că Armata are dreptul să închirieze cui vrea, este deranjantă de la un om inteligent. FCSB e un client. Dacă plătește, trebuie să joace și acolo, dacă e cazul. M-a surpins lipsa de argumente. Toate stadioanele sunt făcute cu bani publici, zicea. Și dacă ar fi așa, deși nu e, statul, prin reprezentanți (aici CSA sau MAPN) decide discreționar asupra unui obiectiv care a costat peste 100 de milioane de euro? Există vreun stadion care nu lasă decât o echipă să joace? Cazul Craiovei e unul bun. După doi ani de ciondăneli, ambele echipe au acces pe stadionul Primăriei. *CFR a arătat rău, pierzând de la o echipă de pe locul 11 în Cehia. * Petrescu s-a lamentat din nou, a acuzat perioada Șumudică (omul a stat doar 7 etape), iar Șumudică a intervenit și i-a dat replica. Jenant pentru ambii, dar Petrescu e deja obositor cu depresiile lui prelungite. De ce s-a dus acolo, dacă e nemulțumit de tot?

https://www.sport.ro/conference-league/zbai-petrescule-tu-ai-pregatit-echipa-am-pierdut-eu-cu-jablonec-sumudica-necrutator-la-adresa-lui-petrescu.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here