Topul vedetelor care mor de foame

0
17

Articol preluat din Evenimentul Zilei
vedete care mor de foameAtenție! Acest titlu este posibil numai în România. Într-o industrie care seamănă prea puțin cu ceea ce se vrea.
Fără o meserie de bază sau fără o afacere care să te susțină, notorietatea nu vine la pachet cu bani mulți pe card. Să dăm cărțile pe față, pentru multe vedete covrigul costă tot un leu, la fel ca și țigările de 15 lei sau mâncarea din piață, uneori scumpă. Am făcut un top al persoanelor pe care le știți de la televizor, dar care o duc mai greu decât majoritatea oamenilor.
1 Dana Marijuana – cunoscută la sfârșitul anilor ’90 ca cea mai fidelă fată, nu a avut parte de un destin tocmai fericit. Cu un parcurs agitat, marcat de dependența de droguri, notorietatea și hit-urile au adus un venit frumușel doar pentru câțiva ani. Marijuana se întreține acum din vânzarea obiectelor handmade. Vedeta a rămas fără electricitate pentru că nu și-a achitat facturile.
2 Adrian Țuțu s-a întors la origini. A preferat să investească toți banii de la „Românii au talent” în haine, melodii și videoclipuri. Situația financiară l-a obligat pe cântăreț să se mute din capitală în orașul natal.
3 Șopârlă de la Animal X – fenomenul muzical din 2000, o umbră la 10 ani distanță. Șopârlă face eforturi pentru a reveni pe scenă și în atenția publicului. Fără evenimente, fără bani din difuzări, pare că artistul nu-și mai găsește locul.
4 Efervescentă și prezentă la tot ce mișcă prin oraș, DJ Wanda reușește să salveze aparențele, dar lucrurile nu-s chiar ca pe roze. Wanda trăiește din rarele evenimente pe care le mai prinde, în calitate de MC. Vedeta a fost implicată într-un scandal public pentru o datorie de 1.500 euro. Wanda a reușit să investească într-un salon de tatuaje.
5 Pentru Gabi Jugaru, participarea în proiectul ProTV a venit ca o gură de oxigen. Lipsa de vizibilitate din ultimul timp i-a redus cererea la evenimente private.
Notă puțin cam directă: Viața de artist e grea, cere sacrifcii, dar mulți nu înțeleg că să fii artist presupune să ai talent. Așa că, dragilor, un hit nu garantează o carieră, dacă n-ai și voce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here