UN SEMNAL DE ALARMĂ!

0
16


Am găsit acest text semnat de Emanuel Tânjală pe Facebook. Îl preiau aici pentru că mi se pare plin de substanţă şi adevăr.
” In paranteza fie spus, eliberarea de „băsism” se produce cu instrumentele si metodele dictaturilor pur sange. A neutraliza intr-o secunda institutii cheie ca Avocatul Poporului, presedintele Senatului, a suspenda sefi de stat fara o baza legala, a incerca sa omori justitia in „martea neagra”, a racola primari si alesi locali sub presiunea celui mai ordinar santaj politic, denota o adevarata pasiune pentru autoritarism. PSD se manifesta ca partid-stat fara sa intampine vreo rezistenta, generand ca de obicei frica in societatea civila, in timp ce sub dictatura basista toti urlau cat ii tinea gura fara sa se teama de repercusiuni.

In cinismul lor desavarsit, liderii PSD comit orori in serie sub sloganul „dreptate pana la capat”. Zgomotul masinii de propaganda produce atat de multa confuzie incat nu se mai aude cum sub PSD se prabusesc chiar pilonii democratiei. Putini sesizeaza azi pericolul real de orbanizare a Romaniei, de scufundare a tarii intr-un nationalism primitiv de care vor profita pe termen lung tocmai dusmanii occidentalizarii.”
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here