VĂ DAU UN SFAT. ȘI VOG SĂ ȚINEȚI CONT DE EL!

2
916

MOTIVAȚIE GLOBALĂ

Mă adresez celor de pe listele mele de prieteni sau de urmăritori (followers). Poate și celor care mă vizitează. Vedeți cu ce mă ocup, vedeți modul meu de a reacționa, auziți și vedeți opiniile exprimate pe vlog, pe blog sau la radio. Repere biografice am tot furnizat. Dacă nu vă convine ceva, cât de mic (etnia, atitudinea, exprimarea, caracterul, temperamentul, gradul de cultură generală,apartenența sexuală, vârsta etc) vă rog frumos să vă extrageți singuri.

EXPLICAȚII

Nu mai am timp și putere pentru politețuri, nu mai am stare să explic ce am vrut să spun când am spus că azi e un meci la televiziunea X, sau că diseară e un show la televiziunea Y, nu mai am stare să-mi motivez părerile în fața unora care oricum nu înțeleg sau nu vor s-o facă. Oameni care au o părere proastă despre mine, dar nu și-o reprimă până nu le dau o replică tăioasă, directă.

Din cauza educației am mai încercat să explic una-alta, mai ales unor persoane pe care aveam senzația că le cunosc (direct sau virtual). N-o mai fac. Faceți, vă rog, o mică introspecție și extrageți-vă de pe paginile mele. Fără supărare, e pierdere de timp pentru ambele părți.Voi bloca fără ezitare pe oricine scrie tâmpenii, se exprimă aiurea, confuz, agramat, tendențios la adresa prietenilor mei sau a mea.

REACȚII MIZERABILE

Știu, unii se lamentează apoi, pe paginile lor, că-s tiran, că nu cunosc regulile democrației, că nu suport alte păreri plus atacurile repetate pe temele știute (cum de am reușit să fac radio din 1979, cum de am scris în presă, cum de am ajuns la Costinești, cum m-a ajutat securitatea, cât de nomenclaturist am fost, cum n-au avut loc unii de mine și le-am ucupat posturile peste tot chiar dacă din 1993 eu sunt propriul angajat ș.a.m.d.).

O SEMIPROMISIUNE

Firește că am tot explicat, am răspuns la atacuri, calomnii, poate voi face și un mic serial autobiografic pe vlog, ca să fiu sigur că unele repere vor rămâne clare și definitive de la sursă.Măcar pentru urmașii mei.Până atunci, aceasta e rugămintea mea fierbinte. Dați unfriend, ieșiți, blocați-mă, dacă ceva nu vă convine. Nu-mi explicați, pur și simplu.Vă mulțumesc din suflet!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here