„Vocea României“ a fost „destabilizată“ de o fată dezbrăcată

0
52

Evelina Vocea Romaniei aArticol preluat din Adevărul
O concurentă din Republica Moldova a polarizat comentariile din ultima rundă de dueluri de la „Vocea României“, pe de o parte atrăgând prin ţinuta sumară, pe de alta fiind criticată că nu are o voce demnă de un show de televiziune.
(…)
Juriul, împărţit între voce şi frumuseţe
Vocile lor au sunat bine, însă reprezentaţia lor nu i-a convins foarte tare pe Smiley şi Moga. „Arăţi foarte bine, dar vocea nu a fost spectaculoasă. Vocea lui mi-a plăcut mai mult. Vocea ei nu e pe măsura frumuseţii. Deşi apreciem frumuseţea unei femei, în interpretarea din această seară, el a fost mai prezent în piesă decât ea“, a apreciat Smiley. „Nu a fost un duel foarte legat. Dar mi s-au dat ochii peste cap“, a zis şi Moga, fiind completat de Loredana, care a fost mai indulgentă. „Data viitoare să vii cu un sac, ca să fie atenţi la vocea ta. Eu am fost atentă la vocea ta. Ai o voce lirică, dar a fost un contrast bun cu vocea guturală a lui Adrian“. În final, decizia i-a aparţinut lui Tudor Chirilă, care a spus: „Lui Adrian nu i-a fost foarte confortabilă această piesă şi el a muncit foarte mult, deşi când am ales această piesă m-am gândit că-i va fi mai greu Evelinei să o cânte. În niciun caz pentru frumuseţe… am să merg mai departe cu Evelina“.
Chirilă, în vizorul fanilor
Astfel, Evelina a mers mai departe la „Vocea României“, dar Tudor Chirilă şi-a atras foarte multe critici în mediul online. „Aveam încredere că măcar tu o să pui accent pe vocea, dar văd că doi sâni şi un picior dezgolit te-au prostit şi pe tine…“, „Nu merită şansa, o dezamăgire“, „Perfectă pentru showbiz-ul românesc“, „Eşti frumoasă, deşteaptă, dar cred că rebuie să-ţi pui în valoare vocea mai mult decât corpul“, au fost o parte dintre criticile aduse lui Tudor pentru alegerea făcută.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/tv/vocea-romaniei-fost-destabilizata-fata-dezbracata-tudor-chirila-criticat-fost-prostit-doi-sani-picior-dezgolit-video-1_58289dda5ab6550cb87992b3/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here