Zoli Toth la Psihologul muzical (ediția 706 – 9.04.2016) – AUDIO

0
92

Zoli Toth la Radio Romania 2016Emisiunea începe cu noua compoziție semnată de Maria Magdalena Dănăilă, scrisă la Beijing pentru noi. De orchestrație s-a ocupat, ca și la primul imn, Adrian Ordean. Ambilor le mulțumesc și de aici.
 
Invitatul nopții a fost Zoli Toth, percuționist și manager, jurat la Eurovision, om cu multiple activități. Am ascultat piese de pe un album de acum 10 ani, ”Sistempo” dar și piese de pe actualul proiect, ”Cocoon”. Albumul ar fi gata în toamna acestui an. Zoli Toth a comentat fenomenul Eurovision, atât în calitate de fost concurent (a ocupat locul 3 alături de Luminița Anghel, cu piesa semnată de Cristi Faur) cât și din postura de membru al juriului din acest an. Colaborarea cu Adrian Enescu i s-a părut extrem de interesantă, o provocare profesională. Mozart, Bach, diferențele dintre percuționist și baterist, viața de familie, nevoia de muzică în școli și altele au fost subiecte generate de prietenii emisiunii.
 
Agenda Pop-Rock  este bogată. Veți auzi piese cu Stela Enache, Megadeth, Helen Fisher, Taxi, Queen cu Adam Lambert, Alessandro Safina, Postmodern  Jukebox, The Hollywood Vampires, Joey &Rory, Muse, Leonard Cohen, Joe Bonamassa, Primal Fear ș.a.
 
Top 5 Sentimental cu Voltaj a generat și reacții negative, pentru că oamenii au fost atenți și la textele pieselor votate. Nu s-a mai întâmplat ca un Top Sentimental  să primească astfel de comentarii, dar asta înseamnă diversitate, înseamnă ascultători atenți chiar și la 4,30 dimineața! Primele clasate: 1. Albinutza, 2. Un pas în fața ta, 3. Asta-i viața.
 
 
Audio:

 
 
 
Selecția mesajelor (au fost aproximativ 300!)
Ionuţ, Târgovişte Bună noapte! Vă ascult cu mare drag!
Maria, Predeal Bună seara! Sunt şi eu pe recepţie.
Elena Carmen Serban Alaturi de voi! :(Un gand pios dragilor nostri #CornelPatrichi si #MirceaAlbulescu! RIP:(
Ruxandra Diaconu Seara buna! Piesa este Conquer or Die, interpretata de Megadeth.
Lavinia Ban, Timişoara Mă bucur să-l ascult pe Zoli. Am admirat „câte ceva” din proiectul lui muzical la selecţia naţională Eurovision. Promit să merg la viitorul lui concert de la Timişoara.
Arici Ţepos Bun venit, Zoli! Întrebarea mea este cât se poate de directă: care a fost faza cu toate declaraţiile acelea de la Eurovision privind „salvarea rock-ului” şi „lupta” pentru difuzarea rockului pe radio?!
Irina Mie mi se pare că Eurovisionul a devenit un freak-show. Nu mai are nicio legătură cu muzica…
Manowarrior Cum adică nu mai ascultă nimeni Manowar? Asta este o noutate pentru mine!! Să-şi retragă cuvintele Lylytrance!
Alina Pe Zoli l-am admirat mereu şi îi mulţumesc pentru tot ce ne-a dăruit de-a lungul timpului!
Vizi Imre Va salut si eu cu drag! Imi place sa aud discutii pertinente.
Amalia Apropo de Eurovision… Eu înţeleg partea cu veniturile uriaşe generate… dar artistul nu pierde cumva la capitolul imagine? De exemplu, dacă Engelbert sau Bonnie Tyler se duc şi se clasează la coada clasamentului… nu au de pierdut?
Teddi, Londra Într-o orchestră există un om care ţine în mână un triunghi şi uneori bate o dată în el… Am fost cu un prieten la un concert pentru că el cunoştea pe cineva din orchestră şi mi-a spus că persoana respectivă va avea un solo… Era vorba despre omul cu triunghiul… Dacă clipeam puteam să ratez solo-ul! :)))
Montigo Zatarra Salutari din partea suporterilor Politehnicii Timisoara. Ceau Zoli!
Veronica, Cluj Mi-a plăcut foarte mult de invitatul din această noapte!
Gabriel Şi Robert Plant ce zice?! Alice Cooper nu ar trebui să se bage unde ştie că nu poate…
Adryan, Sydney Mie mi-a plăcut coverul!
Lylytrance Păi şi Johnny Depp când cântă?
Ionela, Călăraşi Genială piesa Taxi!
Mihaela Felicitări Taxi!
Sonia Foarte bună piesa trupei Taxi!
KissArmy :))) Pe cei de la Voltaj chiar nu poţi să-i acuzi că au un vocabular prea dezvoltat! :)))
DeeDee Voltaj e cea mai tare trupă rock! Ascultătorii sunt pur şi simplu răutăcioşi!
Tania, Ucraina Mulţumesc pentru Leonard Cohen!
 
sursa (pentru partea audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here