VINERI 6.10.2017 DE NEUITAT!

AndreScriu câteva vorbe aici, pe blog, pentru că la rubrica Momentelor de păstrat, a apărut performanța Simonei Halep, devenită prima româncă în fruntea tenisului mondial feminin! În deplasare fiind n-am avut condiții și timp să ajung la un computer sau la un laptop valabil. Așadar pe scurt.

noah pe nisipAm fost la Nerja pe 6 octombrie, o localitate însorită, cochetă, primitoare din Spania, la 45 de minute de Malaga, la nunta fiului meu cel mare. A fost o multiplă întrunire de familie internațională, a fost totul diferit de ceea ce știam eu despre nunți, a fost emoționant, plăcut, inedit. Cu preot sudez, pe malul mării, cu rude și prieteni apropiați de-ai tinerilor. Mă bucur că am reușit să fiu de față la acest moment unic al celor doi, Isabelle și Andre, care chiar formează un cuplu special și au un copil minunat, Noah. Despre botezul lui din Suedia am relatat acum doi ani. Poate că voi așterne o povestioară într-o zi.  Era aiurea să lipsească o scurtă și esențială consemnare aici, în prima zi după sosirea acasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 − seven =

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>