Marian Olaianos și Marius Mitran la Psihologul muzical (ediția 723 – 6.08.2016)

0
571

Marius Mitran si Marian Olaianos
Marius Mitran si Marian Olaianos

Multe debuturi în această noapte fierbinte de august. Au debutat Jocurile Olimpice de la Rio, au debutat doi comentatori sportivi, Marian Olaianos (TVR) și Marius Mitran (om de presă scrisă, radio și tv) , a debutat telefonic și Ștefan Alecsiu, trimisul R.R.A  la Rio.
 
Veți auzi multe piese legate de Jocuri de-a lungul istoriei, opinii despre ceremonia de deschidere, comentarii privind fenomenul olimpic, dar și cel sportiv în general. Invitații din studio sunt realizatorii emisiunii ”Replay” de la TVR, au vorbit cu pasiune despre fotbal, despre presa sportivă. Cu siguranță veți afla multe și despre Marian și Marius, inclusiv despre gusturile lor muzicale: Chubby Checker, Phoenix, Elvis Presley, Eros Ramazzotti, The Beatles, Toto Cutugno, Conexiuni, Smokie, Ducu Bertzi  ș.a.m.d.
 
Agenda pop-rock a inclus și anunțul trist al renunțării la Festivalul Spellground de la Mamaia, repere topistice și biografice cu Paul Anka, Wings, Andreas Oberg, Geri Halliwell, Rainbowș.a.
 
Am avut și un Top Nonconformist pe tema ”August”. Primele clasate au fost Van Morrison cu „Cold Winter in August”, Jon Bon Jovi cu „August 7, 4:15”, Bobby Solo cu „Domenica D’Agosto”.
 
Audio:

 
 
Selecția mesajelor (au fost aproximativ 300!)
Marian Olaianos
Marian Olaianos

Sorin Soso Tecaru Buna seara! Sunt si eu pe receptie, invitati de mare clasa, tot respectul! Emisiune frumoasa!
Boogie Am fost la Maiden! Super concert! Păcat că nu l-am auzit pe Bruce Dickinson! Îl vedeam în imagini că aleargă şi cântă şi cântă şi aleargă şi i se umflaseră venele pe cap de parcă mai aveau un pic şi plesneau şi totuşi… la noi se auzea un cuvânt din 3. Din piesa The Trooper nu am înţeles nimic. Noroc că ştiam versurile!
Emil Bedreag Prezent la datorie, este o noapte frumoasa, cu noi toti alaturi de echipa olimpica a Romaniei !!! Speram sa auzim numai vesti bune din indepartata Brazilie, buna noapte dragilor, Hai Romania !
Marius Eugen Coman Buna seara Andrei,buna seara invitatilor !!! Pe Marius il respect foarte mult,in toate emisiunile sportive in care l-am urmarit,a avut doar opinii corecte !!! Tocmai de aceea,as dori sa ii pun o intrebare :actuala Steaua Bucuresti este continuatoarea echipei Steaua Bucuresti,cea care a fost,candva,campioana Europei???
Vladus Parau Conexiuni sunt preferatii mei, tot la Brasov i-am „cunoscut”, dar mult mai tarziu, prin 2003, cand isi promovau un CD cu cele mai bune piese, reorchestrate, la postul local Radio Special. Imi amintesc si ca au fost invitati la Psihologul Muzical intr-o noapte de vara prin 2005. Eram licean pe-atunci si atat de mult am cantat piesa „Mai ramai putin” incat a devenit imnul clasei mele
Popescu Elena Buna seara,ma bucur sa aflu cine sunt invitatii.
Georgiu Filip Salutari de la Filip din Alba.
Remus Muntean Super tare. La ora 23.00, ora Angliei, ies de la munca si o sa va ascult toata noaptea. Domni de domni in noaptea asta. Respect. Poate i vedem si pe live stream…
Canta Marius Va Salut din Germania !!!! Un Morosan sofer pe tir !!! Va ascult de ani de zile !
Marius Mitran
Marius Mitran

Alexandru Dicu Sunt din Pitesti si mai vreau un Replay cu public. Am fost si acum in mai. A fost super.
F Loren Tina Se anunta o emisiune interesanta !!!
Robby, Reşiţa Mulţumesc pentru Conexiuni! La ce concerte au mers invitaţii? Care sunt artiştii care i-au impresionat? Dar care sunt cei care i-au dezamăgit în concert (dacă există astfel de cazuri)?
Paula Cum se face că jurnaliştii de sport vorbesc în 80% dintre articole şi emisiuni despre fotbal (deşi nu avem performanţe mari), dar nu aflăm şi despre alte sporturi unde chiar avem medalii?
Mihnea Cum l-ar caracteriza invitaţii pe Marius Lăcătuş, ca jucător şi ca om?
Mona Mihaela web camera !!! lovely!! ce ma bucur ca va si vad ! pupici din Bruxelles!!!
Raimond Bună noapte şi din partea mea! Nopţile de vineri la volan trec mai uşor cu dvs. Vă ascult cu plăcere!
Valentina Îmi amintesc de un meci al naţionalei de fotbal… dar nu mai ştiu în ce an era… Ştiu doar că am eliminat Anglia cu un gol marcat de Dan Petrescu. Noi de obicei i-am cam bătut pe britanici pe unde i-am prins. De ce se teme lumea pentru meciul Stelei contra echipei Manchester City?
Niko, Milano Mama vă mulţumeşte pentru Toto Cutugno! Nu poate trimite ea mesaj pentru că este bolnavă, are febră, eu sunt de „serviciu”, am grijă de ea. Vă ascultă oricum! 🙂
Patricia, Sao Paolo Vă ascult la căşti… e o premieră pentru mine… asta ca să nu o trezesc pe mama… Aici, în Norvegia, mi se pare mult prea frig! Brrrr!!! Am îngheţat! 🙂 Îmi place mult muzica difuzată în această ediţie! Mulţumesc!
Ionela Eu abia acum intru în doliu pentru că aţi spus că nu mai vine Editors… :(((((
Elena Ce surpriză! Rainbow! L-am văzut live pe Blackmore cântând rock din nou. L-am văzut pe youtube. Mi s-a părut foarte „rece”, a pierdut bucuria de a cânta rock din tinereţe. Mai bine nu se mai „înhăma” la un proiect dacă nu-l poate duce la bun sfârşit.
Bogdan Interesantă ediţie! Regret nespus că nu va mai fi Spellground. Măcar vă avem pe dvs în fiecare noapte de vineri! Mulţumesc pentru muzica dată la radio!
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here