ALINA MANOLE, NOAPTEA PREMIERELOR LA TEATRELLI (26.09.2015)

0
47

ALINA MANOLE, NOAPTEA PREMIERELOR LA TEATRELLI (26.09.2015)Articol de Iulia Radu
Aseară (26 septembrie) am fost pentru prima dată la Teatrelli. Un loc primitor, cochet, intim, situat în centrul Bucureștiului, în Piața Lahovari. Nu am ales întâmplător titlul acestui articol și asta pentru că Alina Manole a susținut pentru prima dată două concerte în aceiași zi (și ambele au fost sold-out!), foarte mulți dintre spectatori se aflau pentru prima dată la un concert al artistei, ne-am bucurat cu toții de o piesă în primă audiție („Tu citește, eu fumez”) și am vizionat în premieră videoclipul piesei „Lângă mine”. Am ajuns la Teatrelli când ieșeau din sală spectatorii care fuseseră la primul spectacol. Am văzut multe fețe zâmbitoare, iar câțiva au ales să rămână și pentru al doilea concert. Înăuntru, te învăluia o energie puternică. Parcă „plesneau” pereții sălii de entuziasm. Abia așteptam să înceapă concertul! Și a început pe la 21.30.
Alina Manole Teatrelli 26 septembrie 2015 2
M-am bucurat să o revăd pe Alina Manole, zâmbitoare, pusă pe glume (cu colegii, Raul Kusak și Claudiu Purcărin, cu publicul), în mare formă vocală, dispusă să mai cânte alte două concerte în aceeași seară. Noi nu ne-am fi supărat dacă ar fi făcut-o pentru că, oricum, habar n-am avut când a „zburat” timpul. Publicul a fost de nota 10. V-am spus că mulți dintre ei o vedeau pentru prima dată live pe Alina. Au fost atenți la fiecare gest al artistei, au încercat să învețe coregrafiile pieselor (unii au și reușit!), au savurat dialogurile dintre Alina și Raul, au cântat (mai timid la început, dar au prins curaj pe parcurs) și până la finalul concertului au devenit membri cu drepturi depline ai marii familii de susținători ai Alinei.

Alina Manole Teatrelli 26 septembrie 2015 3În cele două ore, ne-am bucurat de piese precum „Tu ai vândut marea”, „Fix în seara asta”, „Ți-aș desena”, „Ea nu mă știe”, „Căsătorie în stil italian”, „De 30 de ani”, Am un pitic”, „Luna pătrată” și ne-a oferit la bis (cerut cu insistență de spectatori) piesa „Așa și așa”. Reacțiile după vizionarea videoclipului „Lângă mine” au fost pozitive. De altfel, vă veți convinge singuri după 1 octombrie când videoclipul va fi postat pe Youtube! Și piesa cântată în primă audiție, „Tu citește, eu fumez” a fost primită cu entuziasm de public.

Îi mulțumesc Alinei pentru invitație și pentru o seară perfectă de sâmbătă! Este printre puținii artiști care se străduiește constant să aducă ceva nou la fiecare concert (și ieri seară a schimbat puțin setlistul la al doilea concert) și care își pune spectatorii pe primul loc. Felicitări și la mai multe!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here